Salon Hermannin Sale puhdistuu ilman kemikaalien käyttöä

1
Toimitusjohtaja Timo Kantola.
Toimitusjohtaja Timo Kantola näyttää, kuinka aktiivivettä tehdään hanavedestä.

Salossa Hermannin Salessa liiketilat puhdistuvat ilman kemikaalien käyttöä. Kyseessä on kokeilu, jossa liiketilaan on asennettu led-teknologiaa käyttävä valaistusjärjestelmänä, joka hillitsee mikrobien kasvua ja samalla parantaa asiakkaiden ja työntekijöiden vireystilaa.

Pintojen ja lattioiden pudistamiseen käytetään aktiivivettä, joka on täysin kemikaaliton puhdistusmenetelmä. Se tehdään varta vasten kehitetyllä menetelmällä, jossa laitteella lisätään suodatettuun kraanaveteen reaktiivista happea.

Ilman kemikaaleja tapahtuvasta puhdistuksesta vastaavat salolaiset pioneeriyhtiöt, Led Tailor Innova7ion Halikosta ja aktiivivesilaitteiston maahantuojana Aktiivivesi Suomi Mathildedalista.
Aktiivivesi käyttää Tersano Technologyn patentoitua laitteistoa aktiiviveden tuottamiseen.

Toimitusjohtaja Timo Kantola Aktiivivesi Suomesta näyttää, kuinka laitteisto tekee kylmästä kraanavedestä tehokkaasti puhdistavaa aktiivivettä, joka tuhoaa jopa 99 prosenttia mikrobeista. Aktiivivesi valmistetaan aina paikan päällä laitteiston avulla.
– Tarvitaan kaksi asiaa: vesi puhdistetaan suodattamalla ja siihen lisätään happi. Kaikki tapahtuu laitteiston avulla automaattisesti. Kemiallinen reaktio tapahtuu vedessä hapen kanssa, sanoo Kantola.

Ks lisää 16.12.2017 lehdestä 

Lisätietoa kaipaava

Miten MRSA, virukset, näkyvä lika, home, sädesienet jne ?