Salon pieneläinpäivystys siirtyy ensi vuonna Raisioon

0

Päivystysaikaan hoitoa tarvitsevat salolaislemmikit hoidetaan jatkossa Evidensia Raisiossa. Vielä tällä hetkellä pieneläinpäivystäjänä toimii Eläinsairaala Turku.

Varsinais-Suomen kunnat järjestävät yhdessä pieneläinpäivystyksen koko maakunnan alueella. Pieneläinpäivystys siirtyy koko Varsinais-Suomen alueella Raisioon vuoden 2018 alusta.

Pieneläinpäivystys palvelee arkisin virka-ajan ulkopuolella kello 16–8 ja viikonloppuisin perjantaista kello 16 seuraavaan maanantaihin kello 8. Päivystys koskee myös arkipyhiä.

Päivystyssopimus on tehty korkeintaan puolen vuoden määräajaksi, koska hankintapäätöksestä on tehty valitus markkinaoikeuteen ja oikaisuvaatimus asiasta päättäneelle lautakunnalle.

Pieneläinpäivystyksen numero on jatkossakin 0600 12 444 ja hyötyeläinpäivystyksen 0600 0 41451. Hyötyeläinpäivystykseen ei ole tulossa muutoksia.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on Suomen suurin eläinlääkäripalveluiden verkosto, jossa työskentelee lähes 700 eläinlääkinnän ammattilaista noin 50 eläinlääkäriasemalla ja eläinsairaalassa yli 30 paikkakunnalla.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut on osa eurooppalaista IVC-konsernia.

Lue lisää 21.12. lehdestä