”Sammakot” talvehtii sarjakärjen voittaneena

0
Salolaisseura HuKu pelaa I divisioonaa ja on siten vahvasti tarjolla laajentuvaan liigaan puolentoista vuoden kuluttua.

Salolaisjoukkue Huvinsa Kullakin pääsi hyvillä mielin lähes kuukauden mittaiselle joulutauolle salibandyn naisten I divisioonassa. Syyskausi päättyi kunnon trilleriin, jolla oli myös onnellinen loppu: HuKu päihitti Salohallissa sarjakärki SB Vantaan jatkoajalla maalein 4-3 (1-0, 1-0, 1-3, 1-0).

Kotijoukkue näytti etenevän yllätysvoittoon jopa selkeällä marginaalilla. Vielä seitsemän minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua tilanne oli 3-0, ja pelikellossa oli jäljellä alle puolitoista minuuttia lukemissa 3-1.

Vantaa osoitti kuitenkin sarjakärjen kovuutta tekemällä ensin kavennuksen ja pian perään tasoituksen ilman maalivahtia pelaten. Katri Ojala ja Jenni Rautanen syöttelivät toisilleen nämä maalit, joista 3-3 syntyi ajassa 59.27.

Iltapäivä oli kuitenkin HuKun ”sammakoiden” näkökulmasta lopulta miltei täydellinen. Hanna Orrenmaa ratkaisi ottelun jatkoaikamaalillaan ja teki kamppailussa kaikkiaan kaksi osumaa. Täydellisyyttä pudottaa toki hieman se, että SB Vantaa sai kiristään yhden sarjapisteen jatkoaikatappion myötä.

HuKu talvehtii varsin positiivisella saldolla, kun kymmenestä ottelusta on kasassa kuusi voittoa. Suurin osa näistä sarjapisteistä on saatu kasaan ilman joukkueen monivuotista hyökkäyspään tähtipelaajaa Emma Launiaista.

Lue lisää 17.12.2017 lehdestä