Suomalaisten ruuti oli kuivaa NHL:ssä

0

Sebastian Aho ja Patrik Laine olivat tehokkaassa pelivireessä NHL-jääkiekkoliigan kierroksella torstaina. Aho teki Carolinalle kaksi maalia, kun se hävisi vieraspelin jatkoajalla San Joselle maalein 4-5. Laine teki maalin ja syötti kaksi Winnipegin 4-6-tappioon päättyneessä vieraspelissä Floridaa vastaan.
Aho ja Laine palkittiin joukkueidensa parhaana pelaajana.
Floridan tehopelaaja Aleksander Barkov sai Winnipeg-ottelun ensimmäisessä erässä syöttöpisteen Aaron Ekbladin viimeistelemään 2-0-osumaan, mutta hän joutui pelistä sivuun toisessa erässä.
Barkov loukkaantui, kun Winnipegin puolustajan Jacob Trouban olkapää osui häntä kasvoihin.
– Koko joukkueen piti ryhdistäytyä, kun menetimme joukkueen parhaan pelaajan, maalivahti James Reimer kertasi peliä NHL:n nettisivuilla.
– Siitä tulikin koko joukkueen voitto, mikä tuntuu aina hienolta.
Winnipeg lähti otteluun suosikkina, mutta se koki toista kertaa kuluvalla kaudella toisen perättäisen tappion.
– Tuhlasimme paikkoja. Niitä oli ihan riittävästi, mutta emme saaneet kiekkoa maaliin, Winnipegin valmentaja Paul Maurice harmitteli.

Laine manasi huonoa asennetta

Laineen mielestä pelaajien asenne ei ollut pelissä kohdillaan.
– Emme olleet ihan sataprosenttisesti valmiina kamppailuun. Florida tuli peliin lujaa, emmekä kyenneet vastaamaan siihen, Laine arvioi ESPN:lle.
Edellisessä ottelussa Winnipeg kärsi tappion Detroitille.
– Taisimme pitää vastustajia helppoina, kun niillä ei kausi ole alkanut yhtä hyvin kuin meillä. Se näkyi sitten jäällä. Emme pelanneet omaa peliämme, Laine jatkoi aiheesta NHL:n nettisivuilla.
Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina on divisioonansa hännillä, mutta Ahon mielestä joukkueen pelissä oli torstaina merkkejä paremmasta.
– Tasaviisikoin pelimme sujuu jo ihan hyvin, mutta vielä paremmin pitää päästä tekopaikkoihin, Aho pohti niukkaa tappiota ESPN:lle.

https://www.nhl.com/news/winnipeg-jets-florida-panthers-game-recap/c-293792150
http://www.espn.com/nhl/recap?gameId=400962037
http://www.espn.com/nhl/recap?gameId=400962041

STT

Kuvat:

Jätä kommentti

Ole ensimmäinen kommentoija

wpDiscuz