Suomelle tappio Someron nyrkkeilymaaottelussa

0
Mira Potkonen (vas.) hallitsi selkeästi otteluaan Jelena Jeliciä vastaan.

Ruotsi päihitti Suomen Somerolla järjestetyssä nyrkkeilymaaottelussa. Otteluvoitot kirjattiin länsinaapurin eduksi 5-2.

Joidenkin poisjääntien myötä lista supistui siis seitsemän ottelun mittaiseksi. Viime vuoden MM-pronssimitalisti Elina Gustafsson joutui vetäytymään lievän käsivamman vuoksi. Hänen 69 kilon painoluokassaan otteli suomalaisista Lilli Ahlstedt, joka hävisi Malena Hedelle tuomariäänin 0-3.

Suomalaisten otteluvoitot tulivat naisten painoluokista. Rion olympiapronssimitalisti Mira Potkonen voitti Jelena Jelicin yksimielisillä tuomariäänillä, ja Kristiina Kivistön voitto Sara Svenssonista tuli hajaäänillä.

Suomen miehet eivät sen sijaan yltäneet otteluvoittoihin. Niin Jesse Vanhanen, Joonas Koivuranta, Karri Lohi kuin Topias Vaittinenkin hävisivät tuomariäänin 0-3.