Vilpas jakaa yhteistyökumppaniensa kanssa 350 vapaalippua salolaisille lapsille ja nuorille

0
Salolaisille lapsille ja nuorille avautuu mahdollisuus nähdä Javontae Hawkins ja muut Vilppaan tähdet tositoimissa.

Korisliigaa johtava Vilpas palaa joulutauolta ensi viikon torstaina, kun joukkue kohtaa Salohallissa Uudenkaupungin Korihait.

Vilpas jakaa Viattomien lasten päivänä pelattavaan otteluun yhteistyökumppaniensa Rakennus-Järvi Oy:n ja Kiinteistövälitys Alanko Oy:n kanssa 350 vapaalippua 7–15-vuotiaille salolaisille lapsille. Liput jaetaan yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisjärjestöjen kanssa.

Tempaus on osa Vilppaan yhteiskuntavastuu-ohjelmaa. Aiemmin tämän kauden aikana Vilpas on toteuttanut jo Salon päiväkoteihin suuntautuneen heijastinliivikampanjan sekä perinteisen Joulu Salon lapsille -kampanjan.