AVL: Martinkoski tai Marttilankoski ehdolla uuden seurakunnan nimeksi

0
Kosken kirkko

Kosken ja Marttilan yhteisen seurakunnan nimestä jätettiin vajaa kymmenen ehdotusta, kertoo Auranmaan Viikkolehti. Seurakuntien yhdistymistä valmistelevan ohjausryhmän puheenjohtaja Pertti Ruotsalo paljastaa lehdelle varteenotettavimpina pitämänsä vaihtoehdot: Martinkosken tai Marttilankosken seurakunta.

–Kumpikin ehdotus on perusteltu, sillä niissä näkyy molempien nykyisten seurakuntien nimi, Ruotsalo toteaa.

Ensi viikolla pidettävissä infotilaisuuksissa seurakuntalaisille kerrotaan yhdistymissuunnitelmista sekä kuulostellaan seurakuntalaisten ajatuksia yhdistymisestä. Samalla paljastetaan myös loputkin nimiehdotukset. Marttilan infotilaisuus pidetään torstaina 18. tammikuuta ja Kosken sunnuntaina  21. tammikuuta.