Kerrostalon kellarissa poltettiin paperia Salossa

2

Pari mapillista paperia poltettiin salolaisen kerrostalon kellarissa perjantain ja lauantain välisenä yönä puolen yön aikoihin. Talon asukas havaitsi kellarikäytävässä savua ja hälytti pelastuslaitoksen.
Henkilövahinkoja ei sattunut. Myöskään leviämisvaaraa ei ollut, mutta savua syntyi ja käytävä tuuletettiin. Poliisi tutkii tapausta.(SSS)

Ihmisetovatyllättäviä

Olisi voinut tuon hoitaa paljon normaalimminkin, vaikka saksilla leikannut tuhannen silpuksi paperit, jollei kellään sukulaisellakaan ollut pientä halpaa paperisilppuria esim. lainata yms. Ja ohutta paperia on muutenkin helppoa repiä käsinkin pieneksi silpuksi.

Tuon paperin leikkaamisen ja repimisen voi tehdä myös päiväaikaan. Ei tuollaista tehdä yöllä eikä viikonloppua vasten eikä polttaen isoa kasaa paperia jossain rappukäytävässä vaikkakin ja vielä kellarissa.

Tuosta kuuluisi tulla tuhopolttosyyte, koska ei tuollainen ole normaalia toimintaa ollenkaan ja voi aiheuttaa vaaratilanteen, eli entäpä jollei joku siitä rapusta olisi tuota huomannut? Entä jos kellarissa olisi joku voinut muukin syttyä vielä? Tuon tehnyt ei ole ihan normaali.

Ex-Noksu

Yksi syy, miksi en halua asua kerrostalossa. Toinen syy ovat sohvalle tms. sammuneet tupakoijat ja kolmas kerrostalokyttääjät eli kaikesta valittavat. Onhan niitä muitakin, mutta yllä ne tärkeimmät. Olen jo riittävästi kokeillut kerrostaloelämää. Haluan elää omaa elämääni rauhallisessa ympäristössä. Kokonaiskulut vanhan omakotitalon ja uuden kerrostalokopperon välillä eivät välttämättä paljoa poikkea toisistaan, mutta omassa talossa kulut ovat hallinnassani. Teen remonttia silloin kun minulle sopii eikä silloin kun As.Oyn hallitus junttaa tarpeettoman remontin läpi kun isännöitsijän kaverilla on remppafirma… Mikä tärkeintä, elämänlaatuni on hyvä.