Kontisen ja Peersin peli lupaavaa ennen Australian avoimia

0

Henri Kontinen ja John Peers etenivät puolivälieristä jatkoon miesten nelinpelissä Brisbanen ATP-tennisturnauksessa Australiassa keskiviikkona. Kontinen ja australialainen Peers nujersivat australialaiset Matthew Ebdenin ja John Millmanin suoraan kahdessa erässä lukemin 6-4, 6-3.
Välierissä Kontinen ja Peers kohtaavat bulgarialaisen Grigor Dimitrovin ja amerikkalaisen Ryan Harrisonin.
Tenniksen huippupelaajille, kuten nelinpelin taitaville Kontiselle ja Peersille, Brisbanen-turnaus on oivaa valmistautumista kauden ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen eli Australian avoimiin. Australian avoin mestaruusturnaus alkaa tammikuun puolivälissä.
Kontinen ja Peers ovat Australian avointen miesten nelinpelin puolustavia mestareita.

STT

Kuvat: