Lauantaina jo 450. liigaottelunsa tuomaroiva Jussi Leppänen lahjoitti Salon Jääkiekkoerotuomareille Suomi 100 -juhlapaidan

0
Jussi Leppänen (vas.) teki paitalahjoituksen Salon Jääkiekkoerotuomareille. Kerhon puheenjohtajana toimii Vesa Sauren (oik.) ja nuorten esikuvana Keijo Yrttiranta, joka on tuomaroinut yli 50 vuotta. Eikä loppua näy: Yrttiranta on tuominnut tälläkin kaudella jo 45 ottelua.

Salosta jääkiekon miesten Liigan kärkituomareiden joukkoon ponnistanut Jussi Leppänen tuomitsee lauantain TPS-SaiPa-ottelussa jo 450. pääsarjapelinsä. 37-vuotias Leppänen debytoi kotimaan liigassa kaudella 2007-2008 eli reilusti alle kolmekymppisenä.

Perjantaina Leppänen lahjoitti Salon Jääkiekkoerotuomareille Suomi 100 -juhlapaidan. Paitoja käytettiin marras-joulukuun 15 liigaottelussa Suomen satavuotisjuhlien kunniaksi. Leppänen tuomitsi kahdessa näistä otteluista.

Salon Jääkiekkoerotuomareissa on 30 jäsentä.

Lue lisää lauantain lehdestä