LP Salo saa Ronja Heikkiniemen pelaavaan kokoonpanoon keskiviikon CEV Cupin ottelussa

0
Hakkuri Gabriela Kopacova on pelikunnossa Marek Rojkon valmentamassa Kralovo Pole Brnossa.

LP Salo pääsee keskitorjuja Eeva Puukkaa vaille täydellä pelaajistolla keskiviikkoiseen lentopallon naisten CEV Cupin otteluun Salohallissa. Kaksi kotimaan liigan ja yhden Suomen Cupin ottelun jalkavamman takia huilannut yleispelaaja Ronja Heikkiniemi on tiistai-illan tiedon mukaan pelaavassa kokoonpanossa.

Salolaisille riittää jatkopaikkaan tshekkiläistä Kralovo Pole Brnoa vastaan kahden erän voittaminen varsinaisessa ottelussa. Jos tämä ei onnistu, tarjoutuu toinen mahdollisuus 15 pisteeseen asti pelattavassa niin sanotussa kultaisessa erässä.

Brno vahvistuu LP Salon 3-0-vierasvoittoon päättyneeseen otteluun nähden. Joukkue saa ykköshakkurinsa Gabriela Kopacovan takaisin peliin.

Tämän otteluparin voittaja selviytyy CEV Cupissa eli Euroopan kakkostason turnauksessa 16 parhaan joukkoon. Seuraava vastustaja on joko venäläinen Uralochka tai romanialainen C.S.M. Bukarest. Uralochka voitti näiden joukkueiden avausottelun vieraskentällä erin 3-0.

LP Salo-Kralovo Pole Brno-ottelu alkaa keskiviikkona kello 19.