Markkanen Chicagon paras pistemies kotivoitossa Detroitia vastaan

0

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls on voittanut Detroit Pistonsin luvuin 107-105. Markkanen nakutti 19 pistettä, kahmi neljä levypalloa ja antoi yhden koriin johtavan syötön.
Markkanen vastasi voittokorista, joka vei Bullsin 106-105 johtoon ottelun viimeisellä neljänneksellä. Joukkuetoveri Kris Dunn upotti vielä kahdesta vapaaheitostaan toisen ja Markkanen kahmi vielä levypallon ottelun päätöshetkellä.
Ottelun päätyttyä Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kehui jälleen Markkasta ja sanoi, että 20-vuotiaana tulokkaana rauhallisena oleminen on hyvä merkki.
Markkanen oli Chicagon paras pistemies 19 pisteellään. Markkasen jälkeen pisteitä nakutti eniten Bullsin riveissä Dunn, jolle kirjattiin pisteitä 18.
Suomalaistulokkaan kanssa aloituksessa ollut, Bullsissa debyytin tehnyt Zach LaVine teki 14 pistettä. LaVine tuli Markkasen ja Dunnin tavoin Chicagoon viime kesän pelaajakaupassa Minnesotan kanssa, mutta pelasi nyt vasta ensimmäistä kertaa loukattuaan viime kaudella polvensa eturistisiteen.

STT

Kuvat: