Marttilalainen Simo Laaksonen nousee formuloiden GP3 -sarjaan

0
Simo Laaksonen jatkaa samassa Campos Racing Teamissa, jossa hän ajoi myös päättyneellä kaudella F3 Open -sarjaa.

Marttilalainen Simo Laaksonen kipuaa pykälä pykälältä ylöspäin formulaluokkien hierarkiassa. Ensi kaudeksi kalusto vaihtuu taas astetta järeämpään, kun Laaksonen allekirjoitti sopimuksen GP3-sarjan espanjalaistallin Campos Racing Teamin kanssa.

GP3-kilpailut ajetaan samoina viikonloppuina formula 1 -kisojen kanssa. Pienemmän luokan ensimmäinen osakilpailu ajetaan toukokuussa Espanjan Barcelonassa, jossa ajetaan myös testejä. Ensimmäiset testit ovat ohjelmassa jo puolentoista viikon kuluttua Ranskan Le Castellet’ssa.

19-vuotias Laaksonen ajoi viime kaudella Euroopan F3 Open -sarjaa. Kuusi palkintokorokesijoitusta mukanaan tuonut sesonki päättyi yhteispisteissä kuudenteen sijaan.