Ohjelmistopäivitys jumitti tuhansia Salon kaupungin laskuja

4

Ohjelmistopäivitys on jumiuttanut ja viivästyttänyt tuhansia Salon kaupungin laskuja marras-joulukuussa. Asiakkaille on tullut myös virheellisiä laskuja.

Talousjohtaja Seppo Juntin mukaan ongelmia on ollut terveydenhuollon laskuissa. Virheet ovat tiedossa, ja niitä korjataan yhdessä järjestelmän toimittajan kanssa.

–  Korjaaminen on hidasta ja työlästä, minkä vuoksi osa laskuista viivästyy, Juntti toteaa.

Hän pahoittelee tilannetta. Asiakkaille tulee nyt tilanteita, joissa kahden kuukauden laskut erääntyvät lähekkäin toisiaan.

Kaupungin kannalta laskujen jumiutuminen on tarkoittanut noin puolen miljoonan euron aukkoa tuloissa marras-joulukuun aikana.

 

 

 

Ex-noksu

Nyt alkaa näkymään seuraukset, kun ”Kunnon Tauti” palkkasi entisiä nokialaisia IT-hommiin. Ehkä olisi kannattanut pitää taloushallinto Salon kaupungin omana toimena, tulisi halvemmaksi ja toimisi varmemmin.

Lautamies

Liittyykö tähän EX-noksun mielipiteeseen jotain faktaa, vai onko se vain jonkinlaisen katkeruuden herättämä irtonainen heitto? Jos liittyy faktaa, niin mielellään kuulisi niistä tarkemmin.

Miksi tulisi halvemmaksi ja toimisi varmemmin Salon kaupungin omana toimena? Mutu-tietoako?

Ex-Noksu

Mikä on fakta? Tiedän vain että palkatut ovat olleet sitä suulasta esimiesporrasta, joka osaa kyllä kehua itseään haastatteluissa mutta todelliset kompetenssit ovat jotain muuta. Esim. eräs entinen kunnallispoliitikko, joka vaalimainoksissaan mainosti olevansa KTM, todellisuus kun oli jotain muuta.

Jos joku ulkopuolinen firma tavoittelee voittoa, niin miten joku muu kuin Kokkare voi kuvitella sen palvelevan silloin paremmin Salon veronmaksajia? Lautamies varmaan uskoo sotenkin tuottavan säästöjä veronmaksajille.

Tuntematon potilas

Ex-Noksu kirjoitti, että ”ehkä olisi kannattanut pitää…. jne.
Aivan, ehkä olisi, ehkä ei. Kysytyt faktat puolesta tai vastaan olivatkin sitten arvatunlaiset. Mutua.
Mutta tämähän on mielipidepalsta ja ihan oikea foorumi esittää mutua, ei siinä mitään.
Kannattaa kuitenkin muistaa, että mutu ei ole faktaa, eikä fakta mutua ja pitää ne visusti erillään toisistaan. Kiitos kuitenkin mielipiteestä.