Teijon rinteiden talvea odotettu

1
Lumitykki tekee nyt lunta Teijon rinteille, vaikka ei olekaan ihannesää, sillä ensi viikon puolivälissä yritetään saada auki myös iso rinne. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Ensimmäiset talviurheilun ystävät tulivat Teijon rinteille heti niiden auettua lauantaina aamupäivällä. Rinnepäällikkö Jarkko Rannikko on saanut vastailla puhelimeen, kun innokkaimmat ovat varmistelleet avaamispäivää.
Rannikko sanoo, että ihan ennätysmyöhään nyt ei talvikautta avattu, vaan parina talvena on mennyt vieläkin myöhempään. Sen verran huono talvisää rinneyrittäjän kannalta kuitenkin on ollut, että lumitykkiä käytetään, vaikka ei olekaan ihannepakkasia.
– Yritetään saada yksi iso rinne auki ensi viikon puolivälissä, Rannikko selittää.
Rinteiden talvikauden ensimmäisenä päivänä liikkeellä oli paljon lapsiperheitä, sillä niin pulkkamäki kuin lasten rinnekin oli avattu. Lisäksi pienessä rinteessä oli reili käytössä niille, jotka halusivat kokeilla temppuja.

keijo.k

Märynummella lumitykki odottelee saunan nurkalla parempia aikoja? Täytyy ihmetellä jos lumettaminen on kiinni siitä ettei ole tarpeeksi tehokasta pumppua kun kaupungilla kuitenkin on rahaa lainattavaksi jättenpolttolaitokseen kymmeniä miljoonia??!!