Tommi Pikkarainen veti SalPan kauden avausharjoitukset –  pelaajasopimuksia nyt 12

0
SalPan lähelle sarjanousua sekä vuonna 2005 että 2006 valmentanut Tommi Pikkarainen palasi Saloon.

Jalkapallon miesten Kakkosessa pelaava Salon Palloilijat veti maanantaina uuden kauden ensimmäiset harjoituksensa uuden päävalmentajan alaisuudessa. Kaksivuotisen sopimuksen SalPan kanssa tehneen Tommi Pikkaraisen johdolla harjoitellaan tästä eteenpäin kauden alkuun saakka viisi kertaa viikossa.

”Joutsenilla” on nyt koossa 12 pelaajasopimusta. Maanantaina julkistettiin Eetu Leppäsen ja Topias Tiaisen jatkaminen Salossa. Hyökkäyspään pelaajat Leppänen ja Tiainen kuuluivat myös viime kauden joukkueeseen, joka jäi täpärästi nousukarsintojen ulkopuolelle.

Topias Tiainen (vas.) ja Eetu Leppänen odottelivat jo innolla joukkueharjoitusten alkua maanantaiillan pikkupakkasessa.