Vakuuttavasti viimeistellyt IBK Meda latoi 13 maalia Ruoskan verkkoon

0
IBK Medan Juuso Forsman (vas.) ja Ruoskan Oskari Ojala tähyilivät pallon perään.

IBK Meda jatkaa vahvaa menoaan salibandyn miesten II divisioonassa. Salolaisjoukkue voitti ilman ongelmia ja vakuuttavalla viimeistelyllä Paimion Ruoskan Salohallissa maalein 13-5 (5-3, 5-3, 4-1).

Medan maalintekovoimasta kertoo olennaisen se, että tehtyjä osumia kertyi massiivinen määrä tavallista puolustusvoittoisemmasta lähestymistavasta huolimatta.

– Muutama edellinen voittomme kyllä tuli runsasmaalisesti, mutta ne tapahtuivat puolustamisen kustannuksella. Tässä pelissä ajattelimme, että tavoitteena on päästää korkeintaan neljä maalia. Ihan emme siihen päässeet, mietti Medan valmentaja Otto Syvähuoko.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli tällä(kin) kertaa Juuso Forsman, joka teki kolme maalia ja antoi kolme maalisyöttöä. Forsman ei pelannut aivan koko ottelua: hän ehti työpaikaltaan Turun Kupittaalta Salohalliin, kun pelattuna oli pari minuuttia. Nuoren miehen ensimmäinen pallokosketus tuotti ottelun avausmaalin ajassa 4.06.

Meda turvasi asemaansa länsirannikon lohkon kärkikaksikossa. Myös SBS Wirmo voitti oman lauantain ottelunsa, joten mynämäkeläiset säilyttivät edelleen otteensa ykköspaikasta.

Ruoska jatkaa lohkossa neljännellä sijalla eli kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa.