Vilppaan Juho Nenonen ja Teemu Rannikko päässevät takaisin kentälle vielä tammikuun aikana

0
Teemu Rannikon loukkaantuminen ei osoittautunut pelätyn vakavaksi.

Salon Vilppaan miesten korisliigajoukkueen pelaajat Juho Nenonen ja Teemu Rannikko eivät joutune olemaan sivussa pelikentiltä kovin pitkään. Viime perjantain Seagulls-ottelussa loukkaantuneet pelaajat palaavat Vilppaan tiedotteen mukaan vahvuuteen noin kahden viikon kuluttua.

Rannikko loukkasi nilkkansa heti ottelun alkuvaiheissa, ja Nenonen kolautti olkapäätään. Hän tosin palasi kentälle vielä pelin loppupuolella.

Vilppaan tuleva ohjelma on varsin haastava, sillä seuraavan kahden viikon sisään joukkue matkustaa Kouvojen ja Katajan vieraaksi sekä pelaa kotiottelun Kauhajoen Karhubasketia vastaan. Toisaalta ero muihin joukkueisiin on runkosarjan kärjessä jo varsin suuri.