Salolaisnainen vetää kurssia naisten maanpuolustusharjoituksissa

0
Niksula 2018 -harjoituksen viestintäkurssin johtaja, salolainen Laura Lankinen (vas.) antaa pikaohjeita somen käytöstä. Kurssilaiset Päivi Eskelinen, Tiina Uutela sekä Sanna Niinikoski-Sandberg seuraavat ohjeita.

NaistenValmiusliitto ry:n Nasta-harjoitus pidetään viikonloppuna Niinisalon varuskunnassa. Harjoituksen kokonaisvahvuus Niinisalossa on lähes 400 organisaatio mukaan lukien.

Yksi Nastan kursseista keskittyy viestintään. Salosta harjoituksiin osallistuu 42-vuotias Laura Lankinen , joka työskentelee Paimiossa museo- ja kulttuurisuunnittelijana. Lankinen on nyt ensimmäistä kertaa kurssilla kurssin johtajan ominaisuudessa. Lankisen vetämä kurssi keskittyy viestintätaitoihin.

– Olen organisoinut ja suunnitellut kurssin sekä hankkinut kouluttajat, sanoo Lankinen kiireen keskellä Niinisalosta. Kurssilaisista hän ei osaa sanoa vielä mitään, kun naiset vasta ilmoittautuvat, etsivät varusteita ja makuusijaa varuskunnan tiloissa.

Jätä kommentti