Ylämenu
Menu

Lukijoiden ilmoitukset

Ilon pisaroissa julkaistaan yksityishenkilöiden onnentoivotuksia, juhlakutsuja ja perhetapahtumia. Ilmoituksen voi lähettää laskutustietoineen sähköpostilla osoitteeseen ilmoitukset(at)sss.fi tai käymällä asiakaspalvelussamme. Lähetämme ilmoituksesta vedoksen hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Tarkempia tietoja ja malleja tästä linkistä.

Kuolinilmoituksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen ilmoitukset(at)sss.fi tai käymällä asiakaspalvelussamme.
Tarkempia tietoja ja malleja tästä linkistä. Hinnasto tästä linkistä.

Otso onnittelee- lastenpalstalle tulevat kuvat tietoineen (lapsen nimi, syntymäpäivä, ikä ja kotipaikka) voi lähettää osoitteeseen lastenpalsta(at)sss.fi.

Syntyneitä-palstalle sunnuntain lehteen tulevat tiedot voi lähettää osoitteella kalenteri(at)sss.fi. Toivomme tietoihin vauvan syntymäpäivän, sukupuolen, vanhempien nimet sekä kotipaikkakunnan. Mukaan voi liittää myös kuvan vauvasta (julkaisemme joka viikko yhden vauvakuvan).

Löytölaari osto- ja myyntipalsta julkaistaan lehdessä lauantaisin. Löytölaariin voi jättää ilmoituksen osoitteessa www.mainostaja.com.
Ilmoituksen voi lähettää myös tekstiviestillä numeroon 173197. Kirjoita viestiin: Rivi10 (väli) SSS (väli) ilmoitustekstisi.
Mainitse viestissä myytkö/ ostatko/ vaihdatko/ lahjoitatko, tuote, lyhyt kuvaus ja hinta. Huom! max. 160 merkkiä.
Voit tuoda Löytölaari-ilmoituksen myös asiakaspalveluumme arkisin klo 8.30-15.30. Ilmoituksen tulee olla perillä viimeistään torstaina klo 15.30 mennessä, jotta ne ehtivät saman viikon julkaisuun. Puhelimitse numeroon 0600-415103. Sähköpostilla Löytölaari-ilmoituksia ei vastaanoteta. Ilmoitukset maksetaan käteisellä.

Kestotilaajat saavat Ilon pisaroita-ilmoitukset puoleen hintaan. Löytölaari-ilmoitukset maksavat kestotilaajille 3,50 e/ kpl (netin kautta tai tuomalla asiakaspalveluun). Tekstin jälkeen julkaistavissa luokitelluissa ilmoituksissa kestotilaajille on omat edullisemmat hinnat. Tarkempia tietoja tästä linkistä.

 

Lisätietoja Salon Seudun Sanomien asiakaspalvelusta p. 02 770 2610
Örninkatu 14, II krs, Salo. Avoinna arkisin klo 8.30-15.30.

 

 

 

 

 

 

 

Uutiset
STT
Arkisto