sunnuntai 18. 2. 2018

Mainos

Hyvät neuvot ilmaiset

Askarruttaako jokin terveyteen tai hyvinvointiin liittyvä asia? Mitä olet aina halunnut kysyä lääkäriltä, työterveyshoitajalta tai vaikkapa fysioterapeutilta? Lääkäriasema Sallabin väki vastaa kiperiin kysymyksiin!

Voit halutessasi jättää kysymyksesi nimettömänä. Käymme kaikki kysymykset läpi ja vastaamme niihin blogissamme noin kerran viikossa. Saatamme myös koota samaan aihepiiriin liittyviä kysymyksiä yhteen, joten älä huolestu ellei vastausta heti kuulu. Emme lupaa vastata aivan kaikkiin yksittäisiin kysymyksiin, mutta teemme parhaamme!

Uusimman vastauksen löydät aina täältä Salkkarin sivuilta, ja vanhemmat Sallabin omalta sivustolta osoitteessa www.sallab.fi/blogi.

  • Jalkojen jäykkyys ja väsyminen | Hyvät neuvot ilmaiset

    Mistäköhän johtuu jalkojen voimakas jäykkyys ja väsyminen? Mitä enemmin jalkoja rasittaa niin jäykkyys pahenee. Jalat notkistuu kun kävelee 2-300 metriä ja 4-5km pystyy kävelemään maksimi! Rasituksen jälkeen jalat menee muutamassa minuutissa istuessa niin jäykäksi ettei kävely tahdo onnistua ollenkaan…seisomatyö myös Ja tuntuu todella tuskaiselta […]

Lähetä oma kysymyksesi:

Aiemmat kysymykset