Ylämenu
Menu

  Mainos

Hyvät neuvot ilmaiset

Sallab-etusivu

Askarruttaako jokin terveyteen tai hyvinvointiin liittyvä asia? Mitä olet aina halunnut kysyä lääkäriltä, työterveyshoitajalta tai vaikkapa fysioterapeutilta? Lääkäriasema Sallabin väki vastaa kiperiin kysymyksiin!

Voit halutessasi jättää kysymyksesi nimettömänä. Käymme kaikki kysymykset läpi ja vastaamme niihin blogissamme noin kerran viikossa. Saatamme myös koota samaan aihepiiriin liittyviä kysymyksiä yhteen, joten älä huolestu ellei vastausta heti kuulu. Emme lupaa vastata aivan kaikkiin yksittäisiin kysymyksiin, mutta teemme parhaamme!

Uusimman vastauksen löydät aina täältä Salkkarin sivuilta, ja vanhemmat Sallabin omalta sivustolta osoitteessa www.sallab.fi/blogi.

  • Kutina peräaukon ympärillä | Hyvät neuvot ilmaiset

    Jonkin aikaa jo peräaukon ympärillä ollut kutinaa. Jos raapii kauemmin niin alkaa vähän vuotamaan verta eli varmaan menee pienille haavoille koska suihkutettaessa kirvelee. Peräaukon kutinaa voi aiheuttaa muun muassa kihomadot, peräpukamat ja peräsuolen limakalvon luistaminen ulkopuolelle. Kutinalle ei kuitenkaan välttämättä löydy selkeätä syytä (noin 60% tapauksista). Vaikka pääoire on kutina, monet valittavat kirvelevää kipua. Kutisevaa […] The post […]

Lähetä oma kysymyksesi:

Aiemmat kysymykset

Sallab-Someron lääkäriasema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutiset
STT