Päätoimittaja Ville Pohjonen
Torstai 29. tammikuuta 2015. Nimipäivät: Valtteri
Koko Laurin koulun yläokoulurakennus poistetaan käytöstä ensi viikolla.

Koko Laurin koulun yläokoulurakennus poistetaan käytöstä ensi viikolla.

Laurin koulun koko ylärakennus poistetaan käytöstä

Salon Seudun Sanomat 13.3.2012 15:33:00

Salon Laurin koulun koko yläkoulurakennus poistetaan käytöstä ensi viikolla. Rakennuksen sulkeminen johtuu siitä, että rakennuksen ruokalaan ja alapohjaan kaavailtuja korjaustoimia aikaistetaan. Koulussa on havaittu kosteusongelmia.

Poikkeusjärjestelyjen vuoksi oppilaat suorittavat tämän viikon torstaina ja perjantaina itsenäistä työskentelyä kotona koulun antamien ohjeiden mukaan. Koulu järjestää ruokailun sitä tarvitseville.

Ruokala siirretään yläkoulun pohjakerroksesta alakoulun liikuntasaliin loppukevään ajaksi. Alakoulun kuvataiteen luokan korjaustoimet käynnistetään myös ja luokka poistetaan käytöstä korjausten ajaksi.

Laurin koulun ongelmattomia tiloja käytetään, ja tarvittavat väistötilat saadaan käyttöön lähistön kouluista. Poikkeusjärjestelyt muistuttavat saneerauksen aikaista koulunkäyntiä.

Oppilaat siirtyvät ajoittain muun muassa Hermannin kouluun. Myös tilaelementtien hankintaa harkitaan ja suunnitellaan. Kouluterveydenhoidon toimitila osoitetaan Pajulan kouluun loppukevään ajaksi.

Korjaustöiden suunnittelussa käytetään vastaavien kohteiden korjauksiin erikoistuneita asiantuntijoita. Kouluun suunnitellut korjaukset ovat valmiina koulun alkaessa elokuussa.

Toimenpiteistä on sovittu yhdessä Salon teknisen toimen, opetustoimen, työsuojeluorganisaation, työterveydenhuollon ja ympäristöterveydenhuollon eri edustajien kanssa.

Keskustelu jutusta
Kerro kaverille


Copyright © 2001-2015 Salon Seudun Sanomat