Päätoimittaja Ville Pohjonen
Tiistai 16. syyskuuta 2014. Nimipäivät: Hellevi, Hillevi, Hille, Hilla

Bensavarkaat pakenivat, letku ja kanisteri jäivät

Itse teossa Halikon Märynummella yllätetyt bensaa varastamassa olleet pakenivat niin kiireellä, että paikalle jäivät bensaletku ja kanisteri. Omistaja oli yllättänyt kaksi bensavarasta henkilöautonsa kimpusta maanantaiyönä kello yksi.

Salon Seudun Sanomat 16.9.2014 11:06:20
(Päivitetty 16.9.2014 11:55:16) | Lisää

Eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtaja Mauri Pekkarinen (kesk.) ehdotti, että valtion pitäisi olla mukana Fennovoiman ydinvoimahankkeessa. Kuva: Lehtikuva / Kimmo Mäntylä

Fennovoiman voimalahankkeen suomalaisomistus kasvoi hivenen

Fennovoima on antanut työ- ja elinkeinoministeriölle selvityksen suomalaisomistuksesta ydinvoimahankkeessa. Yhtiön mukaan kotimaiset tahot ovat varanneet hankkeesta 54,72 prosenttia. Tämä on hieman enemmän kuin yhtiö kertoi eilen.

STT 16.9.2014 08:08:39 | Lisää


Nettitori

Yhä harvempi salolainen haluaa osallistua seurakunnan päätöksentekoon

Seurakuntavaaleihin on ollut vaikea saada ehdokkaita, sanovat salolaiset vaalipäälliköt. Isänpäivänä järjestettävien seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi maanantaina.

Salon Seudun Sanomat 15.9.2014 21:30:24 | Lisää

420321.jpg

Tiistain lehdessä

Visualistiopiskelijat tuovat bloggaajia Saloon

Miten sujuu tet-viikko?

Osta Salkkarin digilehti verkosta tästä linkistä

SSS digilehti, tutustu!

  

 

 

 

 
Lue Salon Seudun Sanomien digilehteä

Irtonumero: 2,20€
Kestotilaus alkaen: 13,90€
Määräaikaistilaus alkaen: 16,00€

Salon Seudun Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja myös iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota Salkkarin sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Erikoisetu SSS-paperilehden tilaajille:

Salon Seudun Sanomien paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 3 euroa/kk. Tutustu täällä.

Ville Niinistö kuvaili Fennovoiman hanketta tiedotustilaisuudessaan poikkeuksellisen huonoksi. Kuva: Lehtikuva / Martti Kainulainen

Vihreiden lähtö hallituksesta lähellä

Vihreät eivät jatka hallituksessa, jos hallitus hyväksyy Fennovoiman ydinvoimahankkeen jatkohakemuksen.

STT 15.9.2014 16:31:16 | Lisää

TET-viikko käyntiin Somerolla ja Salon Moision koulussa

TET-viikko käynnistyi Someron Kiiruun koulussa, jossa on noin sata yhdeksäsluokkalaista.

Salon Seudun Sanomat 15.9.2014 14:15:44 | Lisää

Tehy julistaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hakukieltoon

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy julistaa hakukiellon Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriin. Hakukielto alkaa ensi viikon maanantaina eli 22. syyskuuta.

Salon Seudun Sanomat 15.9.2014 10:44:29 | Lisää

Digilehtiä

Onko mökkiosoitteesi paikassa, jonne paperilehden jakelu ei yllä? Teetkö töitä ulkomailla? Asutko kaukana kotipaikkakunnalta? Vai tykkäisitkö muuten vaan lukea lehtesi mieluummin digitaalisena?

Nyt se on mahdollista. Voit tilata lehden digitaalisena versiona. Voit lukea tuoreen digilehden ilmestymispäivän aamuna vaikka jo klo 02.00 tietokoneella, iPad-tabletilla tai iPhone-puhelimella. Digilehti sisältää kaiken sen, mikä mitä paperilehdessäkin julkaistaan. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, tee edullinen Plus-tilaus tästä linkistä.

Pahoinpitelyn keskeyttäneet joutuivat itse mukiloiduksi

Kaksi miestä puuttui varhain sunnuntaina Salon Helsingintiellä tapahtuneeseen pahoinpitelyyn huonoin seurauksin. Miehet huomasivat, kun jalkakäytävällä mies kävi käsiksi seurassaan olleeseen nuoreen naiseen.

Salon Seudun Sanomat 14.9.2014 15:52:31 | Lisää


Nettitori


Matkalla Maailmalla

Jäikö jokin Salon Seudun Sanomien matkailuartikkeli lukematta? Ei hätää, sillä lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua aikaisemmin julkaistuihin juttuihin. Monipuolinen matkailublogi, www.matkallamaailmalla.fi, sisältää tietoa eri puolilta maailmaa, Suomea unohtamatta. Näitä sivuilta löydät satoja matka-artikkeleita lukuisine linkityksineen. Artikkelit ovat maanosittain ja valtioittain.

Salon tsasounan 25-vuotispraasniekassa liturgian toimitti metropoliitta Ambrosius (oik.). Vasemmalla Turun ortodoksinen seurakunnasta eläkkeellä oleva kirkkoherra Teppo Siili.

Salon tsasouna täyttää 25 vuotta

Salon ortodoksinen tsasouna eli rukoushuone täyttää 25 vuotta. Sunnuntaina vietetyn juhlapraasniekan liturgian toimitti liki täydessä tsasounassa Helsingin metropoliitta Ambrosius papiston avustamana.

Salon Seudun Sanomat 14.9.2014 15:14:46 | Lisää

Liikkeen ikkuna hajosi tappelun yhteydessä

Kauppaliikkeen iso näyteikkuna hajosi nuorten miesten tappelun yhteydessä Salon Helsingintiellä sunnuntaina aamuyöllä. 22-vuotias mies oli tuupattu vasten ikkunaa, jolloin kaksi miestä sai särkyneestä lasista viiltohaavoja.

Salon Seudun Sanomat 14.9.2014 14:25:30 | Lisää

Ennusteen mukaan punavihreille olisi tulossa 44,8 ja porvarihallituksen puolueille 39,7 prosenttia äänistä. Kuva: Lehtikuva/AFP

SVT:n ennuste: Ruotsidemokraateille jytky, feministit sittenkin ulos

Ruotsin television SVT:n vaaliennusteen mukaan punavihreiden osuus äänistä olisi vajaat 44 prosenttia ja porvariliittoutuman runsaat 39 prosenttia. Ruotsidemokraattien prosenttiosuus olisi 13 prosenttia, mikä on yli kaksinkertainen viime vaaleihin nähden.

STT 14.9.2014 02:02:09 | Lisää

Otso onnittelee palstalla julkaistaan tasavuosia täyttävien lasten onnitteluja.

Seuraavan päivän lehteen tarkoitettujen onnittelukuvien on oltava täydellisine tietoineen (ikä, etu- ja sukunimi, syntymäpäivämäärä, kotipaikka) toimituksessa edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Viikonlopun (la-su-ma) lehtiin tarkoitetut kuvat perjantaihin klo 12 mennessä.

Tarjoa uutiskuvaasi meille

Lataa ilmainen Scoopshot -kamerasovellus

Copyright © 2001-2014 Salon Seudun Sanomat