Päätoimittaja Ville Pohjonen
Keskiviikko 22. lokakuuta 2014. Nimipäivät: Anja, Anita, Anniina, Anitta, Anette

Kiikalassa haastetta aiheuttavat kaukana toisistaan olevat kylät

Kiikala on hännänhuippuna kyläkyselyiden sarjassa, jossa kyselyn tuloksia selvitetään tiistaina illalla kuntalaisille järjestetyssä tilaisuudessa. Kiikalassa kyläkyselyjä lähetettiin reilulle tuhannelle, mutta vastausprosentti jäi melko alhaiseksi. Vastauksia tuli 194 kappaletta.

Salon Seudun Sanomat 21.10.2014 20:55:18 | Lisää

Parlamentti hyväksynee uudet komissaarit, kuten Suomen Jyrki Kataisen. Kuva: Lehtikuva/AFP

EU-parlamentti äänestää komission kokoonpanosta

Europarlamentaarikot äänestävät tänään uuden EU-komission kokoonpanosta. Komissio saanee parlamentin hyväksynnän, sillä isot ryhmät ovat sopineet asettuvansa komission taakse.

STT 22.10.2014 00:21:22 | Lisää


Nettitori

Ruukin Rengit soittaa Company Rockin finaalissa

Perniön Mathildedalista kotoisin oleva Ruukin Rengit -yhtye on soittanut itsensä Helsingissä pidettävään Company Rockin finaaliin. Marraskuun alussa käytävään loppukilpailuun pääsi kaksitoista yhtyettä eri puolilta Suomea.

Salon Seudun Sanomat 21.10.2014 16:26:34 | Lisää

420321.jpg

Tiistain lehdessä

Mitä Helsinki on mieltä tunnin junasta?

Salolaislähtöinen arkeologi tutkii Suomen vanhinta kirkkoa

Osta Salkkarin digilehti verkosta tästä linkistä


Toiveuusinta

Salkkari avaa arkistojen helmiä 95-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Nyt voit lukea ilmaiseksi heinäkuulta 2010 olevan lehden, jossa on juttu Merikulmantiellä rehottavasta vieraslajista. Rehuvuohenherneen nopea leviäminen aiheutti silloin huolta. Toiveuusintaa esittänyt Helena kertoi, että lämpiminä syksyinä sinisenä kukkiva kasvi alkaa kukkia uudelleen.

Lue toiveuusinta lehti ilmaiseksi tästä


Minkä jutun haluaisit lukea uudelleen?

Salkkarin digilehtiarkisto kattaa jo lehdet vuoden 2002 helmikuusta tähän päivään. Mikä oli se juttu, joka sinulla jäi ikuisesti mieleen? Mistä aihealueesta haluaisit lukea vielä uudelleen? Kerro toiveesi meille, me voimme toteuttaa sen Toiveuusinnassa. Kerro toiveesi täällä

SSS digilehti, tutustu!

  

 

 

 

 
Lue Salon Seudun Sanomien digilehteä

Irtonumero: 2,20€
Kestotilaus alkaen: 13,90€
Määräaikaistilaus alkaen: 16,00€

Salon Seudun Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja myös iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota Salkkarin sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Erikoisetu SSS-paperilehden tilaajille:

Salon Seudun Sanomien paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 3 euroa/kk. Tutustu täällä.

Rantarata poikki sähköratavaurioiden vuoksi tiistain

Rantaradan liikenne on poikki koko tiistain sähköratavaurioiden vuoksi. Salon ja Karjaan välillä matkustajat kuljetetaan linja-autoilla.

Salon Seudun Sanomat 21.10.2014 08:22:54
(Päivitetty 21.10.2014 15:40:12) | Lisää

Kirjoita meille karjalaisuudestasi. Miten sukusi siirtyi Salon seudulle? Miten vaalit juuriasi?

Osallistu jutuntekoon: Mitä karjalaiset juuret Sinulle merkitsevät?

Salkkari on tekemässä juttua karjalaisuudesta ja karjalaisista juurista. Nyt haluaisimme kuulla, mitä sukusi juuret Sinulle merkitsevät. Milloin ajattelet karjalaista taustaasi? Miten karjalaisuus Sinussa ilmenee? Ovatko juuresi vaikuttaneet jollain tapaa elämääsi?

Salon Seudun Sanomat 21.10.2014 14:27:31 | Lisää

Salon työttömyys pahentunut viime syksystä

Työttömyys on Salossa pahentunut viime syksystä. Kesästä työttömyys on kuitenkin vähentynyt normaalin kausivaihtelun mukaisesti. Tilanne on samanlainen koko Varsinais-Suomessa.

Salon Seudun Sanomat 21.10.2014 11:50:46 | Lisää

Digilehtiä

Onko mökkiosoitteesi paikassa, jonne paperilehden jakelu ei yllä? Teetkö töitä ulkomailla? Asutko kaukana kotipaikkakunnalta? Vai tykkäisitkö muuten vaan lukea lehtesi mieluummin digitaalisena?

Nyt se on mahdollista. Voit tilata lehden digitaalisena versiona. Voit lukea tuoreen digilehden ilmestymispäivän aamuna vaikka jo klo 02.00 tietokoneella, iPad-tabletilla tai iPhone-puhelimella. Digilehti sisältää kaiken sen, mikä mitä paperilehdessäkin julkaistaan. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, tee edullinen Plus-tilaus tästä linkistä.

Junayhteys Tallinnaan kiinnostaa
Helsinkiä tunnin junaa enemmän

Helsinki on kiinnostuneempi merenalaisesta rautatietunnelista Tallinnaan kuin tunnin junasta Turkuun.

Salon Seudun Sanomat 21.10.2014 09:48:18 | Lisää


Nettitori


Matkalla Maailmalla

Jäikö jokin Salon Seudun Sanomien matkailuartikkeli lukematta? Ei hätää, sillä lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua aikaisemmin julkaistuihin juttuihin. Monipuolinen matkailublogi, www.matkallamaailmalla.fi, sisältää tietoa eri puolilta maailmaa, Suomea unohtamatta. Näitä sivuilta löydät satoja matka-artikkeleita lukuisine linkityksineen. Artikkelit ovat maanosittain ja valtioittain.

Yleisöltä on eilen tullut kaksi uutta havaintoa, jotka arvioitiin niin mielenkiintoisiksi, että etsintöjä on päätetty jatkaa. Kuva: Lehtikuva/AFP

Yleisöhavainnot antoivat aiheen jatkaa etsintöjä Tukholman saaristossa

Ruotsin puolustusvoimat jatkaa vielä jonkin aikaa etsintöjä Tukholman saaristossa, kertoi kontra-amiraali Anders Grenstad tiedotustilaisuudessa.

STT 21.10.2014 02:22:27 | Lisää

Tavoitteena on poistaa Hirsjärvestä noin 20 tonnia särkikalaa lokakuun loppupuolelle kestävän kalastusoperaation aikana.

Hirsjärvellä alkoi mittava hoitokalastus

Hirsjärvellä kalastetaan urakalla särkikalaa. Tavoitteena on poistaa järvestä noin 20 tonnia kalaa lokakuun loppupuolelle kestävän kalastusoperaation aikana.

Salon Seudun Sanomat 21.10.2014 03:00:34 | Lisää

Kitula vaatisi kasvojen kohotusta

Suomusjärven keskusta eli Kitula on paikka, jolle tarttis tehdä jotain. Tämä käy ilmi kyläkyselyn tuloksista, joita käytiin maanantaina läpi Suomusjärvellä. Kehitettävää löytyi muutakin kuin Kitulan yleisilme, sillä palveluiden turvaaminen sekä nuorten kokoontumis- ja harrastustilat nousivat kehittämislistan kärkeen.

Salon Seudun Sanomat 20.10.2014 21:37:25 | LisääOtso onnittelee palstalla julkaistaan tasavuosia täyttävien lasten onnitteluja.

Seuraavan päivän lehteen tarkoitettujen onnittelukuvien on oltava täydellisine tietoineen (ikä, etu- ja sukunimi, syntymäpäivämäärä, kotipaikka) toimituksessa edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Viikonlopun (la-su-ma) lehtiin tarkoitetut kuvat perjantaihin klo 12 mennessä.

Tarjoa uutiskuvaasi meille

Lataa ilmainen Scoopshot -kamerasovellus

Copyright © 2001-2014 Salon Seudun Sanomat