Päätoimittaja Ville Pohjonen
Sunnuntai 23. marraskuuta 2014. Nimipäivät: Ismo

Suomalaiset heittävät pois eniten vihanneksia ja maitotaloustuotteita.

Turhaa ruokahävikkiä vastaan kampanjoidaan lounasravintoloissa

Ruoka – tarkoitettu syötäväksi -kampanja näkyy tulevan viikona aikana useissa Salon seudun lounasravintoloissa. Viikolla muistutetaan, että syömäkelpoisen ruoan päätyminen roskiin on turhaa. Euroopan jätteen vähentämisen viikkoa turhaa ruokahävikkiä vastaan vietetään 22.–30.11. Kohderyhmänä ovat ruokaostoksia tekevät aikuiset.

Salon Seudun Sanomat 23.11.2014 11:29:06 | Lisää


25 kuljettajaa kiinni rattijuopumuksesta Lounais-Suomessa

Noin 25 kuljettajaa on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta Lounais-Suomessa perjantain ja lauantain aikana.

Salon Seudun Sanomat 23.11.2014 10:42:39 | Lisää


Nettitori

Leevi ja Sirkka Kakon pihamaalta Kiikalasta löytyi venäläinen palopommi muutama vuosi sitten.

Sota-ajan pommeja löytyy Suomessa lähes joka päivä

Sodanaikaisia pommiepäilyjä on Suomessa vuosittain noin 300, Länsi-Suomen sotilasläänin alueella reilut 100 vuodessa.

Salon Seudun Sanomat 23.11.2014 10:35:11 | Lisää

420321.jpg

Sunnuntain lehdessä

Enkaustiikkatöitä esillä Kuusjoen kirjastossa

Joulukuusia laudoista, pipareista ja oksista

Osta Salkkarin digilehti verkosta tästä linkistä


Toiveuusinta

Salkkari avaa arkiston helmiä 95-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Uusin lukijan Toiveuusinta löytyy vuodelta 2009. Silloin, 1. kesäkuuta, lehdessä julkaistiin juttu uudesta jääkiekkoseurasta ja sen puheenjohtajasta Pasi Paakkosesta.

Kiekkohait-joukkueen uutisia on toivonut uudelleen luettavaksi Juha. Kiitos toiveesta!

Lue toiveuusinta lehti ilmaiseksi tästä


Minkä jutun haluaisit lukea uudelleen?

Salkkarin digilehtiarkisto kattaa jo lehdet vuoden 2002 helmikuusta tähän päivään. Mikä oli se juttu, joka sinulla jäi ikuisesti mieleen? Mistä aihealueesta haluaisit lukea vielä uudelleen? Kerro toiveesi meille, me voimme toteuttaa sen Toiveuusinnassa. Kerro toiveesi täällä

SSS digilehti, tutustu!

  

 

 

 

 
Lue Salon Seudun Sanomien digilehteä

Irtonumero: 2,20€
Kestotilaus alkaen: 13,90€
Määräaikaistilaus alkaen: 16,00€

Salon Seudun Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja myös iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota Salkkarin sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Erikoisetu SSS-paperilehden tilaajille:

Salon Seudun Sanomien paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 3 euroa/kk. Tutustu täällä.

Rikoskomisarion mukaan tämänhetkiset tiedot viittaavat siihen, että lapset surmattiin eilen. Kuva: Lehtikuva / Timo Hartikainen

Kuopiossa surmatut olivat 2,5-vuotias ja pikkuvauva

Kuopiossa eilen kuolleina löydetyt lapset olivat 2,5-vuotias ja 1,5-kuukautinen. Lasten äiti on pidätetty epäiltynä henkirikoksista. Hän ei ollut poliisille aiemmin tuttu.

STT 23.11.2014 10:28:34 | Lisää

Suomen sahoille vienti on tärkeä. Sahatavaraa viedään esimerkiksi Westas Raunion sahalta muun muassa Japaniin saakka.

Sahateollisuus joutuu jarruttamaan loppuvuodesta

Pitkään hyvässä kasvussa olleet sahat joutuvat lyömään jarrut päälle loppuvuodeksi. Syinä ovat muun muassa kysynnän hiipuminen ja ylitarjonta.

Salon Seudun Sanomat 23.11.2014 10:03:02 | Lisää

Äidin epäillään surmanneen kaksi lastaan Kuopiossa

Kaksi alle kouluikäistä lasta löydettiin kuolleina asunnosta Kuopiossa lauantai-iltana. Poliisi epäilee perheen äitiä henkirikoksista.

STT 22.11.2014 21:03:53 | Lisää

Digilehtiä

Onko mökkiosoitteesi paikassa, jonne paperilehden jakelu ei yllä? Teetkö töitä ulkomailla? Asutko kaukana kotipaikkakunnalta? Vai tykkäisitkö muuten vaan lukea lehtesi mieluummin digitaalisena?

Nyt se on mahdollista. Voit tilata lehden digitaalisena versiona. Voit lukea tuoreen digilehden ilmestymispäivän aamuna vaikka jo klo 02.00 tietokoneella, iPad-tabletilla tai iPhone-puhelimella. Digilehti sisältää kaiken sen, mikä mitä paperilehdessäkin julkaistaan. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, tee edullinen Plus-tilaus tästä linkistä.

Pekka "Kyde" Kytösahon Elvis-konserttia oli tullut kuuntelemaan toistasataa yli 65-vuotiasta.

K65-konsertti oli menestys Salossa

Salon Astrum-keskuksen lauantaina järjestämä Elvis-konsertti yli 65-vuotiaille sai hyvän vastaanoton. Iltapäivän ilmaiskonsertissa oli odotetusti pitkälti toistasataa kuulijaa.

Salon Seudun Sanomat 22.11.2014 20:14:53 | Lisää


Nettitori


Matkalla Maailmalla

Jäikö jokin Salon Seudun Sanomien matkailuartikkeli lukematta? Ei hätää, sillä lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua aikaisemmin julkaistuihin juttuihin. Monipuolinen matkailublogi, www.matkallamaailmalla.fi, sisältää tietoa eri puolilta maailmaa, Suomea unohtamatta. Näitä sivuilta löydät satoja matka-artikkeleita lukuisine linkityksineen. Artikkelit ovat maanosittain ja valtioittain.

Nuorten MM-pronssisuunnistaja Angelniemen Ankkuriin

Emily Kemp on lauantaista lähtien julkisestikin ankkurilainen.

Angelniemen Ankkuri sai riveihinsä mieluisan vahvistuksen. Suunnistuksen nuorten MM-pronssimitalisti ja tänä vuonna aikuisten MM-keskimatkalla 11:nneksi sijoittunut Emily Kemp edustaa jatkossa Ankkuria.

22-vuotias Kemp opiskeli aiemmin Ranskassa ja edusti ruotsalaisseura OK Linneä. Opintojen jatkuminen Turun yliopistossa toi hänet asumaan Turkuun, ja samalla vaihtui suunnistusseura.

Salon Seudun Sanomat 22.11.2014 18:41:20 | Lisää

Salolaismies pahoinpiteli toista puukottamalla kasvoihin

Salolaisen miehen puukonisku halkaisi ulkopaikkakuntalaisen miehen kasvot riitelyn päätteeksi Salossa perjantaina aamuyöstä. Puukotus tapahtui Helsingintiellä kello neljän aikaan.

Salon Seudun Sanomat 22.11.2014 16:27:54 | Lisää

Halikon ammuskelija vangittiin

Poliisiautoa konepistoolilla Halikossa tulittanut mies on vangittu. Varsinais-Suomen käräjäoikeus määräsi 24-vuotiaan miehen vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä muun muassa kahdesta murhan yrityksestä.

Salon Seudun Sanomat 22.11.2014 09:10:26 | LisääOtso onnittelee palstalla julkaistaan tasavuosia täyttävien lasten onnitteluja.

Seuraavan päivän lehteen tarkoitettujen onnittelukuvien on oltava täydellisine tietoineen (ikä, etu- ja sukunimi, syntymäpäivämäärä, kotipaikka) toimituksessa edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Viikonlopun (la-su-ma) lehtiin tarkoitetut kuvat perjantaihin klo 12 mennessä.

Tarjoa uutiskuvaasi meille

Lataa ilmainen Scoopshot -kamerasovellus

Copyright © 2001-2014 Salon Seudun Sanomat