Päätoimittaja Ville Pohjonen
Torstai 27. marraskuuta 2014. Nimipäivät: Hilkka

Tänään puhutaan ja huomenna äänestetään. Kuva: Lehtikuva / Kimmo Mäntylä

Eduskunta keskustelee homoliitoista

Eduskunnassa keskustellaan tänään avioliittolain muuttamisesta sukupuolineutraaliksi. Taustalla on lakimuutosta vaativa kansalaisaloite.

STT 27.11.2014 01:00:28 | Lisää

LP Salon vastustaja pääsi vasta iltayhdeksältä Salohalliin

Torstaina LP Salon lentopallon naisten Mestarien liigassa kohtaavan Dresdner SC:n matka Itä-Saksasta Saloon ei sujunut suunnitellusti.

Salon Seudun Sanomat 26.11.2014 22:38:26 | LisääNettitori

Kuva: Lehtikuva / Roni Rekomaa

Stubb Ylen tentissä: Aion keskustella eduskuntaryhmän kanssa avioliittolaista

Pääministeri Alexander Stubb (kok.) kertoo Ylen vaalitentissä aikovansa puhua kokoomuksen eduskuntaryhmän kanssa tasa-arvoisesta avioliittolaista ennen ylihuomista äänestystä.

STT 26.11.2014 21:19:28 | Lisää

420321.jpg

Torstain lehdessä

Venäläisturisteja näkyy entistä vähemmän Salossa

Joulukuusen matka Tupurista torille

Osta Salkkarin digilehti verkosta tästä linkistä


Toiveuusinta

Salkkari avaa arkiston helmiä 95-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Uusin lukijan Toiveuusinta löytyy vuodelta 2009. Silloin, 1. kesäkuuta, lehdessä julkaistiin juttu uudesta jääkiekkoseurasta ja sen puheenjohtajasta Pasi Paakkosesta.

Kiekkohait-joukkueen uutisia on toivonut uudelleen luettavaksi Juha. Kiitos toiveesta!

Lue toiveuusinta lehti ilmaiseksi tästä


Minkä jutun haluaisit lukea uudelleen?

Salkkarin digilehtiarkisto kattaa jo lehdet vuoden 2002 helmikuusta tähän päivään. Mikä oli se juttu, joka sinulla jäi ikuisesti mieleen? Mistä aihealueesta haluaisit lukea vielä uudelleen? Kerro toiveesi meille, me voimme toteuttaa sen Toiveuusinnassa. Kerro toiveesi täällä

SSS digilehti, tutustu!

  

 

 

 

 
Lue Salon Seudun Sanomien digilehteä

Irtonumero: 2,20€
Kestotilaus alkaen: 13,90€
Määräaikaistilaus alkaen: 16,00€

Salon Seudun Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja myös iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota Salkkarin sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Erikoisetu SSS-paperilehden tilaajille:

Salon Seudun Sanomien paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 3 euroa/kk. Tutustu täällä.

Halikossa sijaitsevasta FC Halikon kotikentästä Hippo-Areenasta tuli kesällä Suomen ensimmäinen led-valaistu jalkapallokenttä.

Palloliiton Turun piiri palkitsi FC Halikon ja Olli Dahlin

Suomen Palloliiton Turun piiri julkaisi keskiviikkona perinteiset ”Vuoden Valinnat”. Salon seudulle tuli kaksi palkintoa.

Salon Seudun Sanomat 26.11.2014 18:30:30 | Lisää

Piia Anttonen perusti pari vuotta sitten tuotantoeläinten turvakodin Someron Kivisojalle. Tuulispään oloista nauttivat muun muassa naudat Jennifer, Nunnu ja Lauri.

Somerolainen Tuulispää palkittiin jo toistamiseen eläinsuojelutyöstä

Somerolainen Eläinsuojelukeskus Tuulispää on saanut jo toisen kerran palkinnon eläinsuojelutyöstään. Tuorein palkinto tuli Helsingin eläinsuojeluyhdistys Hesyltä, joka myönsi Tuulispäälle Eläinsuojelun Topelius -palkinnon.

Salon Seudun Sanomat 26.11.2014 15:35:22 | Lisää

Ruokavan alkuperäinen tavoite oli lähiruuan nostaminen esille. Myös Ruokavan kävijät ovat toivoneet lisää elintarviketarjontaa.

Someron Joulu-Ruokavassa enemmän ruokaa ja vähemmän käsitöitä

Ensi lauantaina Somerolla pidettävillä perinteisillä Ruokava-messuilla ovat elintarvikkeet esillä aiempaa vahvemmin.

Salon Seudun Sanomat 26.11.2014 15:10:23 | Lisää

Digilehtiä

Onko mökkiosoitteesi paikassa, jonne paperilehden jakelu ei yllä? Teetkö töitä ulkomailla? Asutko kaukana kotipaikkakunnalta? Vai tykkäisitkö muuten vaan lukea lehtesi mieluummin digitaalisena?

Nyt se on mahdollista. Voit tilata lehden digitaalisena versiona. Voit lukea tuoreen digilehden ilmestymispäivän aamuna vaikka jo klo 02.00 tietokoneella, iPad-tabletilla tai iPhone-puhelimella. Digilehti sisältää kaiken sen, mikä mitä paperilehdessäkin julkaistaan. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, tee edullinen Plus-tilaus tästä linkistä.

Salon torin kuusi pystytettiin keskiviikkona aamupäivällä.

Joulukuusi saapui Tupurista Salon torille – Katso video!

Tasainen kuusi, jossa on käpyjäkin. Muun muassa tällaisia kommentteja kuului joiltakin ohikulkijoilta, kun Salon torin joulukuusi oli saatu pystyyn aamupäivän aikana keskiviikkona.

Salon Seudun Sanomat 26.11.2014 11:06:58 | Lisää


Nettitori


Matkalla Maailmalla

Jäikö jokin Salon Seudun Sanomien matkailuartikkeli lukematta? Ei hätää, sillä lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua aikaisemmin julkaistuihin juttuihin. Monipuolinen matkailublogi, www.matkallamaailmalla.fi, sisältää tietoa eri puolilta maailmaa, Suomea unohtamatta. Näitä sivuilta löydät satoja matka-artikkeleita lukuisine linkityksineen. Artikkelit ovat maanosittain ja valtioittain.

Wimanin perhe osallistui kisaan monen kuvan voimalla. Onko heidän kuvansa paras? Käy katsomassa kaikki kuvat ja valitse suosikkisi.

Äänestä parasta omakuvaa ja voita 95 euron lahjakortti Plazaan!

Salon Seudun Sanomat pyysi 95-vuotisjuhlavuoden kunniakasi lukijoilta selfie-kuvia, joissa he ovat lehden kanssa.

Salon Seudun Sanomat 26.11.2014 10:31:28 | Lisää

Särkisalon kirjasto muuttaa tammikuussa vanhan Särkisalokodin kiinteistöön.

Särkisalon kirjasto sulkee muuton ajaksi

Särkisalon kirjasto on kiinni 6.12.-11.1.

Salon Seudun Sanomat 26.11.2014 10:20:50 | Lisää

Uunit paahtavat herkkuja Hyvän mielen torille

Iloiset hahmopiparit ovat Eva Castrénin koristelemia.

Salossa valmistaudutaan Hyvän mielen torille leipomalla, keittämällä ja askartelemalla. Ensi sunnuntaina yli 50 yhdistystä ja koululuokkaa myy tuotteitaan tuoton mennessä hyvään tarkoitukseen.

Pelastakaa lapset Salon yhdistyksessä on havaittu piparien olevan hyvä myyntiartikkeli vuodesta toiseen. Talkoissa leivotaan piparikuusia sekä hahmopipareita, muun muassa saduista tuttuja tyyppejä. Ylimmäisenä koristelijan toimii yhdistyksen varapuheenjohtaja Eva Castrén.

Salon Seudun Sanomat 26.11.2014 08:02:33 | LisääOtso onnittelee palstalla julkaistaan tasavuosia täyttävien lasten onnitteluja.

Seuraavan päivän lehteen tarkoitettujen onnittelukuvien on oltava täydellisine tietoineen (ikä, etu- ja sukunimi, syntymäpäivämäärä, kotipaikka) toimituksessa edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Viikonlopun (la-su-ma) lehtiin tarkoitetut kuvat perjantaihin klo 12 mennessä.

Tarjoa uutiskuvaasi meille

Lataa ilmainen Scoopshot -kamerasovellus

Copyright © 2001-2014 Salon Seudun Sanomat