Päätoimittaja Ville Pohjonen
Torstai 28. elokuuta 2014. Nimipäivät: Tauno

Ollikkalan kerrostalojen julkisivuremontti etuajassa

Ollikkalan kolmikerroksisten talojen mineriittikuori vaihtuu rapattuun. Samalla eristystä on parannettu. Myös sokkeliin tulee lisäeristys ja maalattu rappaus.

Kiinteistö Oy Tiilitehtaanpihan kuuden vuokrakerrostalon julkisivuremontti valmistunee reilusti etuajassa Salossa. Urakasta vastaava Rakennusliike Jatke Oy arvioi, että valmista tulee jo ensi keväänä. Alkuperäinen ajatus oli, että työ valmistuu syyskuussa 2015.

Jatkeen mukaan työt ovat edenneet etuajassa, koska kaikkia kuutta taloa on remontoitu yhtä aikaa. Jos saneeraus olisi tehty talo kerrallaan, urakka olisi jatkunut ensi syksyyn asti.

Salon Seudun Sanomat 28.8.2014 07:20:30 | Lisää

Alexander Stubb pitää tärkeimpänä vastuullista taloudenhoitoa ja sitä, että budjetin koko ja kohdennukset ovat oikeissa paikoissa. Kuva: Lehtikuva / Markku Ulander

Hallitus jatkaa vaikeaa budjettivääntöä iltapäivällä

Hallitus jatkaa vaikeaa budjettivääntöään neuvotteluissa iltapäivällä.

STT 28.8.2014 03:32:52 | Lisää


Nettitori

Perniön lukion kunnosta halutaan lisäselvityksiä

Salon opetuslautakunta haluaa Perniön lukion kiinteistön kunnosta lisää tietoa ennen kuin se tekee päätöksiä talon ottamisesta päivähoidon käyttöön.

Salon Seudun Sanomat 27.8.2014 19:24:05 | Lisää

420321.jpg

Torstain lehdessä

Miten Venäjä-pakotteet purevat salonseutulaisilla sikatiloilla

Salolaistoimittaja suomii ”tautista mediaa”

Osta Salkkarin digilehti verkosta tästä linkistä

SSS digilehti, tutustu!

  

 

 

 

 
Lue Salon Seudun Sanomien digilehteä

Irtonumero: 2,20€
Kestotilaus alkaen: 13,90€
Määräaikaistilaus alkaen: 16,00€

Salon Seudun Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja myös iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota Salkkarin sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Erikoisetu SSS-paperilehden tilaajille:

Salon Seudun Sanomien paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 3 euroa/kk. Tutustu täällä.

Suomessa paljastui 8500 ylinopeustapausta viikossa

Viime viikon kestäneessä nopeusvalvontaoperaatiossa paljastui Suomen teillä 8500 ylinopeustapausta.

Salon Seudun Sanomat 27.8.2014 12:25:24 | Lisää

Namila konkurssiin – aloittaa uudelleen Astrumissa

Lasten elämyskeskus Namila on päätetty hakea konkurssiin. Asiasta ovat päättäneet Namilan yrittäjät Timo Lemberg ja Lissy Mesipuu.

Salon Seudun Sanomat 27.8.2014 11:16:12 | Lisää

Salon kaupunginhallitus vierailee syyskuussa Kouvolassa

Salon kaupunginhallituksen pöytäkunta lähtee 22. syyskuuta yksipäiväiselle vierailulle Kouvolaan. Mukaan on kutsuttu hallituksen 13 jäsentä, valtuuston puheenjohtajisto ja virkamiehistä koostuva johtoryhmä.

Salon Seudun Sanomat 27.8.2014 10:27:06 | Lisää

Digilehtiä

Onko mökkiosoitteesi paikassa, jonne paperilehden jakelu ei yllä? Teetkö töitä ulkomailla? Asutko kaukana kotipaikkakunnalta? Vai tykkäisitkö muuten vaan lukea lehtesi mieluummin digitaalisena?

Nyt se on mahdollista. Voit tilata lehden digitaalisena versiona. Voit lukea tuoreen digilehden ilmestymispäivän aamuna vaikka jo klo 02.00 tietokoneella, iPad-tabletilla tai iPhone-puhelimella. Digilehti sisältää kaiken sen, mikä mitä paperilehdessäkin julkaistaan. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, tee edullinen Plus-tilaus tästä linkistä.

Omakotirakentaminen viime vuoden tasolla Salossa

Uusille asuinrakennuksille on tänä vuonna myönnetty Salossa lupia viime vuoden tapaan.

Salon Seudun Sanomat 27.8.2014 08:57:55 | Lisää


Nettitori


Matkalla Maailmalla

Jäikö jokin Salon Seudun Sanomien matkailuartikkeli lukematta? Ei hätää, sillä lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua aikaisemmin julkaistuihin juttuihin. Monipuolinen matkailublogi, www.matkallamaailmalla.fi, sisältää tietoa eri puolilta maailmaa, Suomea unohtamatta. Näitä sivuilta löydät satoja matka-artikkeleita lukuisine linkityksineen. Artikkelit ovat maanosittain ja valtioittain.

Ukrainan joukot ovat joutuneet perääntymään maan itäosassa, kertoo AFP. Kuva: Lehtikuva/AFP

AFP: Kapinalliset vallanneet alueita Itä-Ukrainassa

Kapinalliset ovat vallanneet laajoja alueita Ukrainan hallituksen joukoilta Donetskin kaupungin läheisyydestä Itä-Ukrainassa, kertoo uutistoimisto AFP.

STT 27.8.2014 00:41:34 | Lisää

Peliohjelmointi veti väkeä Salossa yli odotusten

Kouluikäiset lapset vanhempineen osallistuivat yli odotusten ensimmäiseen KoduKohinat-tapahtumaan Salossa, jossa ammattilaiset antavat oppia siitä, miten jokainen voi luoda oman pelinsä Kodu-ohjelmointisovelluksen avulla.

Salon Seudun Sanomat 26.8.2014 21:02:53 | Lisää

Boistön luotsisaari on nykyisin ympärivuotisesti kokouskäytössä. Kuva: Lehtikuva / Arto Henriksson

Suomessa järjestettiin salaiset Ukraina-neuvottelut kesäkuussa

Venäjä ja Yhdysvallat kävivät kesäkuun lopulla Suomessa epävirallisia neuvotteluita Ukrainan tilanteesta. Maiden edustajat tapasivat Loviisan ja Kotkan edustalla sijaitsevalla Boistön saarella. Neuvotteluista kertoi ensimmäisenä venäläislehti Kommersant, jota yhdysvaltalaislehti The Atlantic lainasi.

STT 26.8.2014 18:35:32 | Lisää

Otso onnittelee palstalla julkaistaan tasavuosia täyttävien lasten onnitteluja.

Seuraavan päivän lehteen tarkoitettujen onnittelukuvien on oltava täydellisine tietoineen (ikä, etu- ja sukunimi, syntymäpäivämäärä, kotipaikka) toimituksessa edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Viikonlopun (la-su-ma) lehtiin tarkoitetut kuvat perjantaihin klo 12 mennessä.

Tarjoa uutiskuvaasi meille

Lataa ilmainen Scoopshot -kamerasovellus

Copyright © 2001-2014 Salon Seudun Sanomat