Päätoimittaja Ville Pohjonen
Perjantai 18. huhtikuuta 2014. Nimipäivät: Valto, Valdemar
Kansalaisjärjestöt osoittivat mieltään vuonna 2006 vastustaakseen tietoa, että kehitysapurahaa ei nostetakaan 0,7 prosenttiin BKT:stä vuoteen 2010 mennessä. Viime vuonna kehitysapu jäi 0,56 prosenttiin.Kuva: Lehtikuva / Riikka Hurri

Suomelta jää kehitysapurahaa jatkuvasti jemmaan

Suomelta jää jatkuvasti yli kehitysapuun tarkoitettuja rahoja. Näin on käynyt kahdeksan kertaa viimeksi kuluneiden yhdeksän vuoden aikana, selviää ulkoministeriön asiakirjoista. Esimerkiksi viime vuoden rahoista jäi hyödyntämättä noin 80 miljoonaa.

STT 18.4.2014 03:02:14 | Lisää

Maakuntakaava vaikeuttaa liikerakentamista Somerolla

Maakuntakaavan merkinnät vaikeuttavat liikerakentamista Somerolla. Rinnakkaistien varressa Lidliä vastapäätä olevalle tontille on yritetty kaavoittaa uusia tiloja vähittäiskaupalle, mutta elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus katsoo hankkeen hajauttavan Someron tiivistä keskustarakennetta. Syynä on se, että maakuntakaavassa aluetta ei ole merkitty keskustatoimintojen alueeksi.

Salon Seudun Sanomat 17.4.2014 22:09:54 | Lisää

Yleisurheilun valintakohu hämmentää lupaavaa Elina Kakkoa

Suomen Urheiluliiton päätös jättää lähettämättä yhtään yleisurheilijaa nuorten olympialaisiin on herättänyt suuren mediahuomion. Päätös koskee muun muassa Perttelin Peikkojen Elina Kakkoa, joka olisi tulostensa perusteella erittäin lähellä lunastaa paikka elokuussa Kiinassa järjestettäviin kisoihin.

Salon Seudun Sanomat 17.4.2014 20:10:51 | Lisää

420321.jpg

Perjantain lehdessä

Pääsiäinen on tärkeä pyhä ortodoksille

Saloon tulossa uusia ravintoloita

Osta Salkkarin digilehti verkosta tästä linkistä

SSS digilehti, tutustu!

  

 

 

 

 
Lue Salon Seudun Sanomien digilehteä

Irtonumero: 2,20€
Kestotilaus alkaen: 13,90€
Määräaikaistilaus alkaen: 16,00€

Salon Seudun Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja myös iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota Salkkarin sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Erikoisetu SSS-paperilehden tilaajille:

Salon Seudun Sanomien paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 3 euroa/kk. Tutustu täällä.

Salo aikoo muuttaa
kansallispuistolausuntoaan

Salon kaupunginhallitus muuttanee lausuntoaan Teijon kansallispuistosta ja luopuu vaatimuksesta metsästyksen ja kalastuksen jatkumisesta ennallaan.

Salon Seudun Sanomat 17.4.2014 15:13:19 | Lisää

Emilia Välikangas (vas.) ja Anniina Korkeamäki viettivät päivän radiotoimittajina Salon lukion Luovasti lukiossa -teemapäivänä.

Salon lukiossa vietettiin kulttuuriteemapäivää

Salon lukiossa järjestettiin tänään torstaina Kulttuurista hyvinvointia -teemapäivä. Tapahtuma on osa Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahaston 50-vuotisjuhlallisuuksiin liittyvää Luovasti lukiossa hanketta.

Salon Seudun Sanomat 17.4.2014 14:23:36 | Lisää

Ulkoministeri Sergei Lavrov kertoi päätöksistä lehdistötilaisuudessa. Kuva: Lehtikuva/AFP

Itä-Ukrainan hallintorakennusten valtausten lopettamisesta sopu Genevessä

Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin Geneven neuvotteluissa on päätetty laittomien ryhmien aseista riisumisesta Ukrainassa ja vallattujen hallintorakennusten luovuttamisesta.

STT 17.4.2014 11:31:21 | Lisää

Digilehtiä

Onko mökkiosoitteesi paikassa, jonne paperilehden jakelu ei yllä? Teetkö töitä ulkomailla? Asutko kaukana kotipaikkakunnalta? Vai tykkäisitkö muuten vaan lukea lehtesi mieluummin digitaalisena?

Nyt se on mahdollista. Voit tilata lehden digitaalisena versiona. Voit lukea tuoreen digilehden ilmestymispäivän aamuna vaikka jo klo 02.00 tietokoneella, iPad-tabletilla tai iPhone-puhelimella. Digilehti sisältää kaiken sen, mikä mitä paperilehdessäkin julkaistaan. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, tee edullinen Plus-tilaus tästä linkistä.

Salon RTV muuttaa isompiin tiloihin

Maalien ja pintamateriaalien erikoisliike RTV muuttaa uusiin tiloihin Salon Meriniityssä. Liike siirtyy Myllyojankadulta Joensuunkadulle rautakauppa Rautian entisiin tiloihin.

Salon Seudun Sanomat 17.4.2014 08:00:24 | Lisää


Nettitori

Nettitori

Matkalla Maailmalla

Jäikö jokin Salon Seudun Sanomien matkailuartikkeli lukematta? Ei hätää, sillä lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua aikaisemmin julkaistuihin juttuihin. Monipuolinen matkailublogi, www.matkallamaailmalla.fi, sisältää tietoa eri puolilta maailmaa, Suomea unohtamatta. Näitä sivuilta löydät satoja matka-artikkeleita lukuisine linkityksineen. Artikkelit ovat maanosittain ja valtioittain.

Musiikkiopisto tarjoaa useita ilmaiskonsertteja

Salon musiikkiopisto tarjoaa tällä viikolla useita konsertteja.

Salon Seudun Sanomat 17.4.2014 07:00:20 | Lisää

Salon kanta metsästykseen
uhkaa Teijon kansallispuistoa

Salon ympäristöministeriölle antama lausunto uhkaa Teijon kansallispuiston toteutumista. Kaupunki haluaa, että kansallispuiston alueella voidaan metsästää ja kalastaa niin kuin alueella nytkin tehdään.

Salon Seudun Sanomat 17.4.2014 06:00:33 | Lisää

Markus Kultarinta (vas.) ja muut Wilppaan pelaajat vastaanottivat keskiviikon harjoituksissa ohjeita päävalmentaja Martti Kuvajalta.

Kuvaja otti päävastuun Kolmosen torstaina aloittavassa Wilppassa

Salon Wilpas päätti jo hyvissä ajoin tämän kauden edustusjoukkueen valmentajansa. Kauden alla luotsien keskinäinen työnjako pistettiin kuitenkin mielenkiintoisella tavalla uusiksi.

Salon Seudun Sanomat 16.4.2014 21:30:24 | Lisää

Otso onnittelee palstalla julkaistaan tasavuosia täyttävien lasten onnitteluja.

Seuraavan päivän lehteen tarkoitettujen onnittelukuvien on oltava täydellisine tietoineen (ikä, etu- ja sukunimi, syntymäpäivämäärä, kotipaikka) toimituksessa edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Viikonlopun (la-su-ma) lehtiin tarkoitetut kuvat perjantaihin klo 12 mennessä.

Tarjoa uutiskuvaasi meille

Lataa ilmainen Scoopshot -kamerasovellus

Copyright © 2001-2014 Salon Seudun Sanomat