Päätoimittaja Ville Pohjonen
Perjantai 24. lokakuuta 2014. Nimipäivät: Asmo, Rasmus

Sirén ja Portin valittiin suunnistuksen aikuismaajoukkueryhmään, Kirmula ja Kivelä nuorten

Angelniemen Ankkurin Mikko Sirén ja Paimion Rastin Fredric Portin on valittu ensi vuoden suunnistuksen aikuismaajoukkueryhmään. Sekä miehissä että naisissa ryhmään kuuluu kaikkiaan kahdeksan urheilijaa.

Salon Seudun Sanomat 24.10.2014 16:57:05 | Lisää

Vilppaan Darren Duncan ei pelaa illalla Kouvoja vastaan

Vilpas joutuu tulemaan toimeen ilman Darren Duncania illan Kouvot-ottelussa.

Salon Vilpas on kokenut takaiskun tämän illan Korisliigan kotiottelun alla. Vilppaan yhdysvaltalaistakamies Darren Duncan, 25,on Kouvot-ottelusta sivussa nilkkavamman takia.

– Darren loukkasi nilkkaansa Lapua-pelissä ja uudestaan viikolla treeneissä. Hän ei ole sataprosenttisessa kunnossa eikä pelaa tänään, Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki kertoi Korisliiga.fi-sivuston otteluennakossa.

Salon Seudun Sanomat 24.10.2014 12:58:15 | Lisää


Nettitori

Utsjoen saamelaislukion oppilaat saivat kriisiapua pian puukotuksen jälkeen. Kuva: Lehtikuva / Handout

Utsjoen puukotuksen uhri kuoli paikan päällä

Puukotus Utsjoen saamelaislukiossa järkyttää paikkakuntalaisia, sanoo kunnanjohtaja. Vuokko Tieva-Niittyvuopio kertoo, että mielialat ovat järkyttyneitä niin kouluyhteisössä kuin kyläläistenkin keskuudessa.

STT 24.10.2014 12:50:13 | Lisää

420321.jpg

Perjantain lehdessä

Jätevesiasetus puhuttaa

Leinovalussa yt-neuvottelut

Osta Salkkarin digilehti verkosta tästä linkistä


Toiveuusinta

Salkkari avaa arkiston helmiä 95-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Uusin lukijan Toiveuusinta löytyy vuodelta 2004, kymmenen vuoden takaa. Silloin koko maailma puhui ja suri Thaimaan tsunamia ja sen uhreja.

Anne muistaa Salkkarissa olleen jutun, jossa kerrottiin salonseutulaisista, jotka kohtasivat hyökyaallon ja sen seuraukset paikan päällä Thaimaassa. Annen toiveesta tämä juttu on nyt kaikkien luettavana.

Lue toiveuusinta lehti ilmaiseksi tästä


Minkä jutun haluaisit lukea uudelleen?

Salkkarin digilehtiarkisto kattaa jo lehdet vuoden 2002 helmikuusta tähän päivään. Mikä oli se juttu, joka sinulla jäi ikuisesti mieleen? Mistä aihealueesta haluaisit lukea vielä uudelleen? Kerro toiveesi meille, me voimme toteuttaa sen Toiveuusinnassa. Kerro toiveesi täällä

SSS digilehti, tutustu!

  

 

 

 

 
Lue Salon Seudun Sanomien digilehteä

Irtonumero: 2,20€
Kestotilaus alkaen: 13,90€
Määräaikaistilaus alkaen: 16,00€

Salon Seudun Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja myös iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota Salkkarin sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Erikoisetu SSS-paperilehden tilaajille:

Salon Seudun Sanomien paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 3 euroa/kk. Tutustu täällä.

Microsoftin sai aikaan kasvua Lumioiden myynnissä.

Lumiat menivät hyvin kaupaksi

Microsoft sai Lumia-puhelimia kaupaksi heinä–syyskuussa enemmän kuin niitä myytiin vastaavaan aikaan vuosi sitten. Microsoft myi 9,3 miljoonaa Lumiaa. Vuotta aiemmin luku oli 8,8 miljoonaa puhelinta, joten kasvua on 5,6 prosenttia.

Salon Seudun Sanomat 24.10.2014 09:21:27 | Lisää

Kasveja ja eläimiä kouluihin

Koulumaailma on kiinnostunut tuomaan ympäristöä ja luontoa lähemmäksi oppilaita. Salolaisen Moision koulun oppilaat ovat hoitaneet isohkoa akvaariota kaksi vuotta, ja ensi viikolla kouluun tulee kultainennoutaja.

Salon Seudun Sanomat 24.10.2014 07:15:52 | Lisää

Daniel Stenlund ankkuroi Paimion Rastin kakkoseksi viime vuoden Halikko-viestissä.

Suunnistuksen Halikko-viestissä tänäkin vuonna noin 120 joukkuetta

Paimion Rasti tulee viime vuoden tapaan taistelemaan kärkisijoista suunnistuksen Halikko-viestissä. Vuosi sitten paimiolaiset sijoittuivat toiseksi, ja nyt jalkeilla on vielä kovempi ryhmä.

Salon Seudun Sanomat 23.10.2014 18:17:05 | Lisää

Digilehtiä

Onko mökkiosoitteesi paikassa, jonne paperilehden jakelu ei yllä? Teetkö töitä ulkomailla? Asutko kaukana kotipaikkakunnalta? Vai tykkäisitkö muuten vaan lukea lehtesi mieluummin digitaalisena?

Nyt se on mahdollista. Voit tilata lehden digitaalisena versiona. Voit lukea tuoreen digilehden ilmestymispäivän aamuna vaikka jo klo 02.00 tietokoneella, iPad-tabletilla tai iPhone-puhelimella. Digilehti sisältää kaiken sen, mikä mitä paperilehdessäkin julkaistaan. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, tee edullinen Plus-tilaus tästä linkistä.

Alexander Stubbin mukaan tavoitteeksi on tulossa EU:n kasvihuonepäästöjen leikkaus vähintään 40 prosentilla vuoteen 2030 mennessä. Kuva: Lehtikuva/AFP

Stubb odottaa EU:n ilmastotavoitteista pikaista sopua

Pääministeri Alexander Stubb (kok.) uskoo, että EU-maiden johtajat löytävät illan aikana sovun uusista ilmastotavoitteista.

STT 23.10.2014 18:01:46 | Lisää


Nettitori


Matkalla Maailmalla

Jäikö jokin Salon Seudun Sanomien matkailuartikkeli lukematta? Ei hätää, sillä lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua aikaisemmin julkaistuihin juttuihin. Monipuolinen matkailublogi, www.matkallamaailmalla.fi, sisältää tietoa eri puolilta maailmaa, Suomea unohtamatta. Näitä sivuilta löydät satoja matka-artikkeleita lukuisine linkityksineen. Artikkelit ovat maanosittain ja valtioittain.

Kumpi Korisliigan aliarvostetuimmista pelaajista vie perjantaina voiton? Vilppaan Jukka Kataja (vas.) vai Kouvojen Ilari Seppälä?

Heittovoimainen Kouvot saapuu Vilppaan vieraaksi perjantaina

Vilpas kohtaa perjantaina Korisliigan kotiottelussa Salohallissa Kouvolan Kouvot.

Salon Seudun Sanomat 23.10.2014 17:28:23 | Lisää

Salo rakentaa ensi vuonna 15,6 miljoonalla eurolla

Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko esittää ensi vuoden talousarvioon 15,6 miljoonan euron investointeja.

Salon Seudun Sanomat 23.10.2014 06:55:41 | Lisää

Radio-Laxell testaa outlet-tyylin kodinkonemyymälää

Radio Laxell avaa torstaina uudenlaisen toimintamallin myymälän entisessä toimipaikassa Halikon retailparkissa. Laxell Outlet -nimellä kulkeva myymälä hakee kokemuksia outlet-tyylin myymälästä Suomessa.

Salon Seudun Sanomat 23.10.2014 06:45:43 | LisääOtso onnittelee palstalla julkaistaan tasavuosia täyttävien lasten onnitteluja.

Seuraavan päivän lehteen tarkoitettujen onnittelukuvien on oltava täydellisine tietoineen (ikä, etu- ja sukunimi, syntymäpäivämäärä, kotipaikka) toimituksessa edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Viikonlopun (la-su-ma) lehtiin tarkoitetut kuvat perjantaihin klo 12 mennessä.

Tarjoa uutiskuvaasi meille

Lataa ilmainen Scoopshot -kamerasovellus

Copyright © 2001-2014 Salon Seudun Sanomat