Päätoimittaja Ville Pohjonen
Lauantai 31. tammikuuta 2015. Nimipäivät: Alli

Vilppaan urhea taistelu tuotti nolla sarjapistettä

Vilpas taisteli hienosti voitosta täydet 40 minuuttia miesten Korisliigan kakkosen Kauhajoen vieraana. 86–83-lukemiin päättyneen taistelun loppusaldo oli salolaisille kuitenkin nolla sarjapistettä.

Salon Seudun Sanomat 31.1.2015 18:57:02 | Lisää

SDP on kaatamassa hallituksen perhepaketin. Kuvassa kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb ja SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne. Kuva: Lehtikuva / Roni Rekomaa

Hallituksen perhepaketti kaatumassa

Sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok.) ei arvioi, kuinka hallituksen perhepaketin käy, jos SDP vetäytyy sen viemisestä läpi.

STT 31.1.2015 17:54:28 | Lisää


Nettitori

Wilma Murto, 16, teki sensaatiomaisen tuloksen Turun seiväshyppykilpailussa

Wilma Murto on parantanut 17-vuotiaiden halli-Suomen ennätystä 35 senttiä. Aiempi SE 396 oli Minna Nikkasen nimissä.

Salon Vilppaan 16-vuotias Wilma Murto tekee hurjaa jälkeä tämän talven halliseiväshypyissä. Murto ylitti Turussa ikäisekseen jopa sensaatiomaisen tuloksen 431.

431 on maailman kautta aikain kolmanneksi paras seiväshyppytulos maailman hallitilastoissa. Suomen aikuisten kautta aikojen tilastossa Murto nousi toiseksi ohi Vanessa Vandyn. Edellä on enää vain Minna Nikkanen.

Salon Seudun Sanomat 31.1.2015 16:40:18 | Lisää

420321.jpg

Sunnuntain lehdessä

Dekkarimiljöö Somerniemellä

Kevään väri sisustuksessa on vaaleanpunainen

Osta Salkkarin digilehti verkosta tästä linkistä


SSS digilehti, tutustu!

  

 

 

 

 
Lue Salon Seudun Sanomien digilehteä

Irtonumero: 2,20€
Kestotilaus alkaen: 13,90€
Määräaikaistilaus alkaen: 16,00€

Salon Seudun Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja myös iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota Salkkarin sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Erikoisetu SSS-paperilehden tilaajille:

Salon Seudun Sanomien paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 3 euroa/kk. Tutustu täällä.

Varastettu auto poltettiin Paimiossa

Paimiossa poltettiin torstain ja perjantain välisenä yönä varastettu auto.

Salon Seudun Sanomat 31.1.2015 16:29:44 | Lisää

Salon torilla leikittiin lauantaina Ponileikkiä liki 200 ihmisen voimin. Suomen suurin Ponileikki -ennätys jäi ikävä kyllä saavuttamatta.

Ponileikkijät täyttivät Salon torin – katso video!

Salon torilla leikittiin lauantaina aamupäivällä Ponileikkiä liki 200 ihmisen voimin. Suomen suurinta Ponileikkiä ei saatu aikaiseksi, sillä osanottajia oli epävirallisen laskennan mukaan 178. Muun muassa Tampereella Ponileikkiä on leikkinyt samanaikaisesti ainakin 200 henkilöä.

Salon Seudun Sanomat 31.1.2015 12:23:38 | Lisää

Teijo-Talot yrittäjä Lasse Jokinen on kuuden yhtiön yhdistymisestä innoissaan.

Teijo-Talot kasvaa rajusti yhdistymisen ansiosta

Teijo-Talojen kuusi yhtiötä sulautuu yhdeksi Teijo-Talot Oy:ksi. Yhtiöt yhdistyvät kesäkuun alussa. Teijo-Talot kasvaa yhdistymisen seurauksena huomattavasti. Teijo-Talojen liikevaihto on pyörinyt viime vuosina 1–5 miljoonan euron paikkeilla.

Salon Seudun Sanomat 31.1.2015 09:11:19 | Lisää

Digilehtiä

Onko mökkiosoitteesi paikassa, jonne paperilehden jakelu ei yllä? Teetkö töitä ulkomailla? Asutko kaukana kotipaikkakunnalta? Vai tykkäisitkö muuten vaan lukea lehtesi mieluummin digitaalisena?

Nyt se on mahdollista. Voit tilata lehden digitaalisena versiona. Voit lukea tuoreen digilehden ilmestymispäivän aamuna vaikka jo klo 02.00 tietokoneella, iPad-tabletilla tai iPhone-puhelimella. Digilehti sisältää kaiken sen, mikä mitä paperilehdessäkin julkaistaan. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, tee edullinen Plus-tilaus tästä linkistä.

Kansainvälistä laatuvalokuvaa esillä Salossa

Yhdysvaltalaisen valokuvataiteilija Nick Brandtin perjantaina yleisölle avautunut näyttely ”On This Earth, A Shadow Falls” jatkaa taidemuseo Veturitallin laatuvalokuvaa esittelevien kansainvälisten näyttelyiden sarjaa Salossa. Hyvässä muistissa on vielä muun muassa Steve McCurryn näyttely viiden vuoden takaa.

Salon Seudun Sanomat 30.1.2015 20:59:26 | Lisää


Nettitori


Matkalla Maailmalla

Jäikö jokin Salon Seudun Sanomien matkailuartikkeli lukematta? Ei hätää, sillä lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua aikaisemmin julkaistuihin juttuihin. Monipuolinen matkailublogi, www.matkallamaailmalla.fi, sisältää tietoa eri puolilta maailmaa, Suomea unohtamatta. Näitä sivuilta löydät satoja matka-artikkeleita lukuisine linkityksineen. Artikkelit ovat maanosittain ja valtioittain.

Kreikan uusi valtiovarainministeri Gianis Varoufakis ja euroryhmän puheenjohtaja Jeroen Dijsselbloem tapasivat Ateenassa. Kuva: Lehtikuva/AFP

Kreikka torjuu yhteistyön troikan kanssa

Kreikka torjuu yhteistyön EU:n, Euroopan keskuspankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n muodostaman troikan kanssa.

STT 30.1.2015 20:28:55 | Lisää

Paimiolaisnuori ehti rikkoa viisi isoa lasia ennen poliisin tuloa.

Nuorukainen rikkoi museoidun ilmatorjuntatykin suojalaseja

Poliisi nappasi verekseltään kiinni nuoren miehen, joka oli rikkomassa museoilmatorjuntatykin suojarakennuksen laseja Salossa torstai-iltana. Lasiseinäinen suojakatos on nuoren miehen käsittelyn jäljiltä roisissa kunnossa. Hän ehti rikkoa viisi isoa lasia sekä valaisimia ennen poliisin tuloa.

Salon Seudun Sanomat 30.1.2015 10:19:51
(Päivitetty 30.1.2015 18:43:48) | Lisää

Strömman vanhan kanavan kohdalla on käytössä väliaikainen silta, joka saa jatkaa tehtävässään aiottua kauemmin eli loppukesään.

Strömman silta kokonaan uusiksi

Strömman vanhan kanavan silta joudutaan rakentamaan alusta asti. Aiemmin oli ajateltu uusia vain kansi, mutta nyt on paljastunut, että tukirakenteet eivät kestä raskaita erikoiskuljetuksia.

Salon Seudun Sanomat 30.1.2015 16:32:33 | Lisää


Otso onnittelee palstalla julkaistaan tasavuosia täyttävien lasten onnitteluja.

Seuraavan päivän lehteen tarkoitettujen onnittelukuvien on oltava täydellisine tietoineen (ikä, etu- ja sukunimi, syntymäpäivämäärä, kotipaikka) toimituksessa edellisenä päivänä klo 12 mennessä.

Viikonlopun (la-su-ma) lehtiin tarkoitetut kuvat perjantaihin klo 12 mennessä.

Tarjoa uutiskuvaasi meille

Lataa ilmainen Scoopshot -kamerasovellus

Copyright © 2001-2015 Salon Seudun Sanomat