Päätoimittaja Ville Pohjonen
Sunnuntai 21. joulukuuta 2014. Nimipäivät: Tuomas, Tuomo, Tommi, Tomi

206-senttinen John Fields täydentää Vilppaan koripallopakan

Salon Seudun Sanomat 1.8.2011 16:19:48

John Fields on Salon Vilppaan koripallojoukkueen kolmas ja viimeinen amerikkalaisvahvistus tulevalle kaudelle. 206-senttinen ja 23-vuotias mies aloittaa Vilppaassa ensimmäisen kautensa ammattilaisena.

Kuten pituuskin kertoo, Fields on sisäpelaaja. Toissa kaudella hän sijoittui omassa Wilmingtonin yliopistosarjassaan toiseksi pistetilastossa ja voitti sekä levypallo- että torjuntatilaston. Viime kausi sujui hankalammissa merkeissä: Fields jäi Tennesseen huippuyliopistossa melko vähille peliminuuteille ja pienille teholuvuille.

– Viimeisen kauden tilastot ovat ihan ymmärrettävät, ja niille en laita paljoa arvoa. Wilmingtonissa Fields antoi hyvät näytöt. Haimme liikkuvaa ja urheilullista viitospaikan miestä, ja mielestäni hän täyttää kriteerit erinomaisesti, kertoo Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki seuran tiedotteessa.

Fieldsin nimeämisen myötä Vilppaan pelaajapakka tulevalle kaudelle on täysi. Amerikkalaispelaajat saapuvat Saloon kuun lopulla siten, että Fields tulee paikalle ensimmäisenä. Muut uudet tulokkaat Dwight Coleman ja Elijah Ingram ehtivät paikalle ennen Salossa 3. syyskuuta pelattavaa TUL:n mestaruusturnausta.

Kerro kaverille


Copyright © 2001-2014 Salon Seudun Sanomat