Euromarketin kiinteistö salolaisomistukseen

0
Euromarketin kiinteistöllä on uudet omistajat.
Euromarketin kiinteistöllä on uudet omistajat.
Euromarketin kiinteistöllä on uudet omistajat.

Salon Euromarketin vanha kiinteistö on siirtynyt salolaisomistukseen. Rakennuksen ja tontin on ostanut kiinteistöosakeyhtiö, jonka osakkaita ovat yrittäjät Tony Pelander, Lasse Jokinen sekä Mikko ja Juha Virtanen.
Hämeentien ja ohikulkutien risteyksessä olevan rakennuksen pinta-ala on lähes 6 000 neliötä. Vajaan kahden hehtaarin tontilla on laaja pysäköintialue ja Nesteen kylmäasema.
– Se on hyvä kauppapaikka ja hyvä kiinteistö. Salolaisten kannalta on parempi, että se on salolaisten kuin lontoolaisten omistuksessa, Tony Pelander perustelee.
Salolaiset ovat hieroneet kauppaa englantilaisen kiinteistösijoitusyhtiö EPI:n kanssa puolitoista vuotta. Nimet papereihin laitettiin muutama viikko sitten. Kauppahintaa ei kerrota.
Euromarketin tilat tyhjenivät runsas vuosi sitten, kun Suomen Lähikauppa Oy sulki myymälän. Rakennuksen toiseen päätyyn tuli lokakuussa Auranmaan Koneauton käytettyjen autojen liike, ja Virtasen Moottori muuttaa tiloihin myymälätoimintansa, Virtasenkaupan. Vuokralla jatkavat suutari ja lounasruokala-kahvila.
Vapaita neliöitä on vielä noin 2 500.
– Tarkoitus on saada tilat täyteen. Ne voi jakaa tai ne voi vuokrata yhdelle yritykselle, Pelander sanoo.
1980-luvulla rakennettu, punatiilinen kauppakiinteistö on hyväkuntoinen. Sisätiloissa tarvitaan vain pientä pintaremonttia.