Perniöläisen Virpi Pohjolan superdieetti keskiviikkona telkkarista

0

Virpi Pohjola teki viime kesänä kaksi isoa muutosta elämäänsä. Hän lähti pudottamaan 35 kiloa painoaan puolessa vuodessa ja käynnisti samalla kertaa oman pieneläinhoitoyrityksen.
Perniöläinen Virpi Pohjola teki viime kesänä täyskäännöksen elämäntavoissaan. Hän osallistui Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelmaan. Pohjolan jakso tulee ulos telkkarista 14. tammikuuta Liv-kanavalta.
Pohjola haki mukaan ohjelmaan, koska halusi kääntää elämäntapansa ylösalaisin kertaheitolla. Hän tunnustaa olevansa yllytyshullu, joka lähtee helposti mukaan erilaisiin projekteihin. Siitä huolimatta myös henkinen kantti oli kovalla koetuksella, kun superdieetti alkoi kesäkuussa.

Kyllä siinä meinasi muutamalla kerralla itku päästä

– Olin käynyt muutamia kertoja kuntosalilla ja luulin tietäväni, mitä treenaaminen on. No, ensimmäisellä kerralla kuntosalilla personal trainerin kanssa huomasin, etten tiedä treenaamisesta mitään. Kyllä siinä meinasi muutamalla kerralla itku päästä, Virpi Pohjola muistelee.
Jutta tiiminsä kanssa asetti Pohjolan tavoitteeksi pudottaa painoa 35 kilolla.
Superdieetti ei kuitenkaan jäänyt ainoaksi Virpi Pohjolan viime vuoden projekteista. Samaan aikaan dieetin aloittamisen kanssa alkoi elämä pieneläinhoitolan yrittäjänä. Hän pitää ajankohtaa kuitenkin vain hyvänä.
– Luonnollisesti uudella yrittäjällä ei ole alkuun niin paljon töitä, jolloin aikaa riitti hyvin myös treenaamiseen. Ehdin käymään hyvin aamulenkillä ja kolmesti viikossa treenaamassa Turussa. Mielestäni nyt oli dieetin kannalta otollinen aika aloittaa yrittäminen.
Superdieetin jälkeen treenit ovat jatkuneet kotisalilla Perniössä.
– Näin jälkeenpäin voin sanoa, että tämä on ollut yksi parhaista projekteista, mihin olen elämäni aikana lähtenyt, Pohjola hehkuttaa.

[pro_ad_display_adzone id=”9048″ background=”1″ container=”art-main” repeat=”1″ corner_curl=”0″ corner_animate=”1″]

Salkkari julkaisi haastattelun Virpi Pohjolasta 30.12.2014.

Lue lisää 30.12.2014 lehdestä