”Voi vaihtua viisikin projektia päivän aikana”

0

Aikataulut
– Välillä menee niin, että voi vaihtua viisikin projektia päivän aikana…Että jos tulee akuutti tilanne työmaalla, sitten minun pitää ratkaista se ensin, että he voivat jatkaa töitä. Mutta kannattaisi kyllä tehdä…samaa projektia koko päivän, koska muuten joutuu muistelemaan projektien välillä. Ai niin, mitä piti tehdä?
(suunnittelija)

Johtaminen
– Toiset haluavat, että on tukipilarina…Yleensä ihmiset ovat tyytyväisiä, kun tapahtuu järjestelmällistä menoa eteenpäin. Pitää olla kiinnostunut ja ajaa hommaa eteenpäin, ja sitten tehdään yhdessä ratkaisuja.
(projektipäällikkö)

Yhteistyö
– Mutta usein…välimatka haittaa. Ja ei oikein luoteta esimerkiksi siihen, että voidaan tehdä yhteistyötä. Pitää olla joku luotto, että ollaan jossain projektissa ensin yhdessä tekemässä. Sitten ihminen tunnetaan, kun keskinäistä kanssakäymistä on ollut.
(esimies)

Lainaukset TTL:n Rajoja rikkova työ -tutkimuksesta

STT