Nuori roskienkerääjä voitti yleisöäänestyksen – katso video!

0
Salolainen Annika Fagerström voitti Vuoden salonseutulainen teko 2014 äänestyksen. Hän kerää Ossi-koiransa kanssa vapaaehtoisesti roskia kadulta. Fagerström osallistuu myös talkoopäivään, jolloin Saloa siistitään yhteisvoimin.

Ossi-koiransa kanssa roskia kaupungilta keräävä nuori nainen Annika Fagerström sai Vuoden salonseutulainen teko 2014 -palkinnon. Salon Seudun Sanomien lukijoiden äänestämä voittaja julkistettiin tiistaina kauppakeskus Plazassa.

Fagerström osallistui Facebook-tempaukseen, jossa koiranomistajat haastettiin roskien keräämiseen pois katujen varsilta. SSS kertoi salolaisen Fagerströmin roskien keräämisestä huhtikuussa. Hänen esimerkkinsä on innoittanut muitakin salolaisia keräämään roskia.

 

https://twitter.com/ElinaVienonen/status/550004828806463489

http://instagram.com/p/xPHiI0SqIl/?modal=true

 

Salonseutulainen teko -kisa järjestettiin nyt toisen kerran, ja ääniä annettiin useita satoja.

Toiseksi lukijat äänestivät Salon yrittäjien Kesäduuni-kampanjan, jolla tavoiteltiin salolaisten 15–17-vuotiaiden nuorten työllistämistä vaikeassa taloustilanteessa. Sadat nuoret työllistyivät kesällä Salon seudulla.

Kolmanneksi eniten ääniä keräsi FC Halikon toteuttama Suomen ensimmäinen led-valaistu jalkapallokenttä. Kenttä on tehty pääosin talkoovoimin. Valaistu kenttä otettiin käyttöön elokuussa.

Lue lisää 31.12.2014 lehdestä