Autot törmäilivät aamuliukkailla Riihimäellä

0

Kolarisuma koetteli liikennettä torstaina moottoritiellä Riihimäen kohdalla. Aamun peräänajoissa oli mukana seitsemän autoa.
Kukaan ei loukkaantunut kolareissa. Poliisin mukaan tie oli tapahtuma-aikaan hyvin liukas, suorastaan peilijäässä.
Tapahtumaketju käynnistyi, kun etelään ajava pakettiauto ajoi henkilöauton perään. Henkilöauto pyörähti törmäyksestä ja osui toiseen henkilöautoon. Tätä seurasi vielä kaksi erillistä peräänajoa, joissa molemmissa oli mukana kaksi henkilöautoa.
Paikalla oli useita poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Liikenne etelään menevillä kaistoilla oli jonkin aikaa kokonaan poikki, ja autot ohjattiin kiertoteille. Tien raivaaminen kesti runsaan tunnin.
Alkoholilla ei ollut osuutta kolareissa. Peräänajaneita kuljettajia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

STT