LP Viesti möyhensi LP-Vampulan – passarille enemmän pisteitä kuin Vampulan toiseksi parhaalle pistenaiselle

0
Iida Murto pääsi erien lopulla kentälle.
Iida Murto pääsi erien lopulla kentälle.
LP Viestin Iida Murto pääsi erien lopulla kentälle.

LP Viesti tarvitsi tunnin ja neljä minuuttia tehokasta peliaikaa möyhentäessään LP-Vampulan totaalisesti lentopallon naisten Mestaruusliigassa. LP Viesti otti ensimmäisen puolivälierän voiton Salohallissa tyrmäävin 3-o (25-13, 25-11, 25-7)-lukemin.

Salolaiset aloittivat jokaisen erän tutulla kokoonpanolla Kaisa Jokinen, Dubravka Rakic, Viktoriia Tuchashvili, Anu Ennok, Lena Lymareva, Roosa Koskelo ja Laura Pihlajamäki. Heistä jokainen hyökkäyspelaaja sai melko tasaisesti passeja, ja myös pistesaldot olivat LP Viestille tyypilliseen tapaan umpitasaiset: Lymareva sekä Pihlajamäki 11/+8, Jokinen 10/+10, Rakic 10/+7 ja Ennok 7/+7.

Pelin kokonaiskuvasta kertoo jopa parhaiten se, että LP-Vampulan toiseksi paras pisteidentekijä Jasmine Tahvanainen summasi neljän pisteen saldon. Kerran hyökännyt LP Viestin passari Tuchashvili teki viisi pistettä.

Koko LP-Vampulan joukkue sai kasaan yhden torjuntapisteen, kun LP Viestin Kaisa Jokinen otti niitä yksinään neljä. Näin Jokinen on vain kahden päässä tuhannesta torjunnasta Suomen naisten pääsarjaotteluissa.

Erittäin epätasaisen oloisen puolivälieräsarjan toinen osaottelu pelataan sekin Salohallissa. Ottelu alkaa maanantaina kello 18.30.