Nelikymppisen miehen epäillään jahdanneen tyttöjä netissä

0

Nelikymppinen mies syytteen lukuisista lasten hyväksikäytöistä. Miehen epäillään jahdanneen tyttöjä eri nettisivustoilla ja joitakin tyttöjä hänen onnistui houkutella tapaamisiin. Mies saa syytteen muun muassa kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Mies saa syytteen myös törkeistä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksistä, lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä sekä lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin. Kaikkiaan syytteitä on yli 30.
Uhreja on 26 ja he ovat olleet iältään 12-15 -vuotiaita tyttöjä. Epäilty tekoaika on 2012-2014.
Vyyhti paljastui, kun yksi tytöistä kertoi vanhemmilleen, jotka ilmoittivat poliisille.
Jutun käsittely alkaa Helsingin käräjäoikeudessa helmikuun puolivälissä.

STT