PaiHa voitti Paimion jäsentenvälisen jalkapallon Suomen Cupissa

0

Jalkapallon Kolmoseen täksi kaudeksi noussut Paimion Haka kukisti Suomen Cupin paikalliskamppailussa Peimari Unitedin lukemin 2–1. Helpolla voitto ei sarjaporrasta alempana pelaavaa vastustajaa vastaan irronnut, sillä ensimmäinen 30-minuuttinen mentiin Unitedin komennossa.
Toiselle puoliajalle sisään tuli jälleen vauhdikas Peimari Hakan puolustaessa tiiviisti. Unitedin työ palkittiin lopulta 52 minuutilla, jolloin Nico Salmiosalo tuikkasi kotijoukkueen johtoon.
60 minuutin kohdalla väkevästi esiintynyt Haka-kärki Iiro Sarparanta käytti hyväkseen Unitedin portugalilaismaalivahti Gerson Liman heikon vastaantulon ja tasoitti lukemat 1–1:een.
74 minuutin kohdalla Sarparanta sai jälleen keskityspallon 16-alueen sisälle ja tykitti pallon varmasti ohi Liman. Soikan keinonurmikentän katsomon runsas 400-päinen yleisö repesi liitoksistaan viimeistään siinä kohdassa.
Suomen Cupin neljännen kierroksen arvonta suoritetaan maanantaina. Hakan kanssa samassa korissa on joukkueita Veikkausliigasta Neloseen asti. PaiHan valmentajalla Juho Kirjosella on jo mielessään mieluisa vastustaja.
– Mahdollisimman kova tietysti. Maarianhaminan IFK olisi paras vaihtoehto. Saisimme jälleen katsomon täyteen, hän hymyili.