Sammy Emile ei saavukaan Vilppaan jenkkivahvistukseksi

0

Salon Vilppaan korisliigajoukkue ei saakaan neljättä amerikkalaispelaajaa ainakaan vielä. Pelaajasopimus Sammy Emilen kanssa purettiin Emilen ilmoitettua, ettei hän pysty matkustamaan Suomeen perhesyistä johtuen. Vilpas kertoo tiedotteessaan, että neuvottelut toisen amerikkalaisen kanssa ovat käynnissä. Keskiviikon aikana selvinnee, tehdäänkö sopimus vielä neljännen ulkomaalaispelaajan kanssa ennen kuin Korisliigan siirtoikkuna sulkeutuu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Keskiviikkona Vilpas kohtaa Salohallissa Joensuun Katajan. Vierasjoukkue saapuu paikalle ilman pelintekijäänsä Teemu Rannikkoa. Vilppaalla puolestaan ei näillä näkymin ole poissaolijoita pitkäaikaisloukkaantunutta Samu Kaaresvirtaa lukuun ottamatta. Vilpas–Kataja-ottelu alkaa keskiviikkona kello 18.30.