Varkaita ja murtomiehiä liikenteessä Salossa

0

Eri puolilla Saloa on ollut liikkeessä varkaita. Otsonkadulta anastajat veivät valkoisen Nissan Micra -merkkisen henkilöauton, jonka rekisteritunnus on RGF-317.
Perniön Suopursuntiellä murtautujat ovat tunkeutuneet autotalliin ja kahteen asuintalon pihalle pysäköityyn henkilöautoon. Varkaiden matkaan ovat lähteneet muun muassa Road Master -merkkiset auton kesärankaat, Merida-merkkinen miesten maastopyörä, Tunturi Kaybo -merkkinen polkupyörä, akkuporakone ja navigaattori.
Perttelin Romsilantiellä on anastettu lukitusta farmarisäiliöstä 1 500 litraa polttoöljyä sekä viidestä pihassa olleista kuorma-autoista dieseliä yhteensä noin 1200 litraa. Varkaat ovat käyneet Perttelissä torstain vastaisena yönä, jolloin paikalla oli havaittu liikkuvan sininen Nissan Vanette -merkkinen pakettiauto.