Arhinmäki Salossa: Elvytystä, ei leikkauksia

0
Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäen mukaan Suomi korjataan elvyttämällä. Arhinmäki kävi Salossa lauantaina puolueen vaalitilaisuudessa Citymarketin pihalla.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäen mukaan Suomi korjataan elvyttämällä. Arhinmäki kävi Salossa lauantaina puolueen vaalitilaisuudessa Citymarketin pihalla.Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki odottaa vaaleissa puolueelleen voittoa ja useita lisäpaikkoja eduskuntaan. Varsinais-Suomesta Arhinmäki uskoo kahteen kansanedustajanpaikkaan ja etenkin turkulaisen Li Anderssonin keräävän melkoisen äänipotin.
Vasemmistoliitto tavoittelee ääniä tarjoamalla selkeän vaihtoehdon nykyiselle talouspolitiikalle.
– Leikkauksia on tehty nyt jo seitsemän vuotta, ja tuloksena työttömyys on kasvanut, talouden kasvu pysähtynyt ja valtion velka lisääntynyt. Leikkausten sijaan nyt on aika elvyttää, Arhinmäki totesi vasemmistoliiton vaalikiertueen pysähtyessä Salossa lauantaina.