Erkka Korpiaho pääsi ”Paroni” Saarisen rinnalle

0
Erkka Korpiaho on voittanut lähes kaiken mitä RR-kuski voi Suomessa voittaa.

Marttilalainen Erkka Korpiaho sai harvinaisen kunnianosoituksen, kun hänen aikoinaan edustamansa Turun Moottorikerho perusti suurta maailmaa mukailen Wall of Famen (kunniaseinä) Turun Artukaisiin.

Pitkän ja menestyksekkään uran ratamoottoripyöräilyssä tehnyt Korpiaho sai ensimmäisenä kuvansa seinälle yhdessä motocrosskuljettaja Miska Aaltosen ja Suomen RR-historian maineikkaamman kuljettajan, vuonna 1973 menehtyneen Jarno ”Paroni” Saarisen kanssa. Korpiaho saavutti uransa isoimmat meriitit juuri TMK:n riveissä.

– Onhan tämä hieno kunnianosoitus ja muistaminen kerholta. Iso työ on takana, eikä tällaiseen yksin pysty. Perhe on saanut kokea kovia ja rouvalla ollut pitkä pinna. Vai miten se pitäisi kauniimmin sanoa, Korpiaho naurahti.

Erkka Korpiaho on voittanut lähes kaiken mitä RR-kuski voi Suomessa voittaa.
Erkka Korpiaho on voittanut lähes kaiken mitä RR-kuski voi Suomessa voittaa.