Kaivattu tieyhteys teollisuusalueelta keskustaan valmis ensi keväänä Somerolla

0
Jaatilantie
Asuntoalueen läpi kulkevalla kapealla ja mutkaisella Jaatilantiellä kulkee isoja rekkoja jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden seassa.Jaatilasta saadaan uusi tieyhteys keskustaan keväällä 2016.

Jaatilan teollisuusalueelta saadaan uusi tieyhteys keskustaan ensi kevään aikana Somerolla. Uuden tien rakentaminen alkaa maaliskuun aikana ja valmiiksi se saadaan huhtikuussa 2016. Uutta tietä tarvitaan vain noin 200 metriä, mutta sen lisäksi joudutaan tekemään silta Jaatilanjoen yli. Silta nostaa hankkeen kustannukset 1,3 miljoonaan euroon.
Jaatilan teollisuusalueen yrittäjät ovat puhuneet pitkään uuden tieyhteyden puolesta, sillä asuntoalueen läpi kulkeva kapea ja mutkainen Jaatilantie tuottaa hankaluuksia isoille rekoille. Asuntoalueen asukkaat iloitsevat puolestaan Jaatilantien turvallisuuden parantumisesta, kun isot rekat siirtyvät pois kapealta tieltä.