Karhu niukasti siipirikkoista Vilpasta parempi

0
Markus Molenius (vas.) yritti estää Killian Larsonin etenemisen Karhun ja Vilppaan välisessä kamppailussa.

Salon Vilpas koki niukan tappion torstaina Korisliigan kotiottelussaan Kauhajoen Karhua vastaan. Vilpas hävisi Karhulle 78–82.

Vilpas kaatui saappaat jalassa, sillä joukkue joutui lähtemään peliin vajaamiehisenä. Poissa olivat avausviisikon pelaajat Jukka Kataja ja Darren Duncan. Myöskään Ville Hännistä eikä Samu Kaaresvirtaa nähty kentällä.

Sarjan kärkipäässä läpi kauden viihtynyt Karhu hallitsi avauspuoliaikaa ja johti ottelua parhaimmillaan jo 16 pisteellä. Vilppaan vahva toinen puolisko kuitenkin käänsi voimasuhteet päälaelleen. Lopun tiukoilla hetkillä Vilpas oli parhaimmillaan ainoastaan pisteen päässä vieraistaan.

Kotijoukkueen ykköshahmo oli Malik Story, joka linkosi 28 pistettä. Story esiintyi ensimmäisen kerran kotiyleisön edessä. William Walker säesti Storya 18 pisteen verran.Vieraiden tehokkain oli 21 pisteen Antti Kanervo. Myös Gregory Mangano (16/13) oli kelvollisella pelipäällä.

Markus Molenius (vas.) yritti estää Killian Larsonin etenemisen Karhun ja Vilppaan välisessä kamppailussa.
Markus Molenius (vas.) yritti estää Killian Larsonin etenemisen Karhun ja Vilppaan välisessä kamppailussa.

Vilppaan seuraava ottelu koittaa nopeasti, sillä joukkue kohtaa jo lauantaina Salon Seudun Sanomien isännöimässä kamppailussa Tampereen Pyrinnön. Ottelu alkaa televisioinnin johdosta poikkeukselliseen aikaan kello 15.45.