Koruja, klapeja ja auto varkaiden matkaan

0

Salossa on liikkunut viime päivinä varkaita. Tiistaina murtautujat tunkeutuivat päiväsaikaan Ahmankadulla sijaitsevaan rivitaloasuntoon ja veivät kultakoruja. Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena.

Helsingintieltä on viety maanantain ja tiistain välisenä aikana vihreä Mazda 323 -henkilöauto. Vuosimallia 1989 olevan auton rekisteritunnus on EKJ-784. Tapausta tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Sepänkadulla on murtauduttu asumattomaan omakotitaloon, josta on viety vähäinen määrä omaisuutta. Samaiseen rakennukseen on murtauduttu viime aikoina aiemminkin. Poliisi tutkii juttua varkautena.

Luontolantiellä varkaiden matkaan on lähtenyt kuution verran klapeja. Kesämökin pihalla on käyty varkaissa helmikuun lopun ja maaliskuun alkupuolen välisenä aikana.