LP Viesti vakuuttavasti välieriin

0

LP Viesti eteni odotetun vakuuttavasti lentopallon naisten Mestaruusliigan välieriin. LP Viesti kukisti Loimaalla pelatussa kolmannessa puolivälierässä LP Vampulan puhtaasti 0–3 (16–25, 16–25, 18–25). Jatkopaikka heltisi myös puhtaasti otteluvoitoin 3–0.

Suurin ero joukkueiden välillä tuli ässäsyötöissä, jotka LP Viesti vei 12–3. Myös torjunnat menivät selvästi LP Viestille (11–6). LP Viestin parhaat olivat Lena Lymareva (tehot 15/+7) ja Dubravka Rakic (14/+11). Nivusvammasta kärsivää ykköspassari Viktoriia Tuchashviliä tuurannut Venla Hyttinen selvisi urakastaan mallikkaasti.

Keskiviikkona alkavassa välieräsarjassa LP Viesti kohtaa joko rovaniemeläisen Woman Volleyn tai kuusamolaisen Pölkyn. Vastustaja ratkeaa sunnuntaina pelattavassa viidennessä puolivälieräottelussa LP Kangasalan ja Pölkyn välillä.