MLL tarjoaa ilmaista lastenhoitoa lauantaisin

0

Kauppakeskus Plazaan Saloon perustetaan kevätlauantaiden ajaksi lasten maksuton leikkipaikka. MLL:n ryhmähoitokokeilu Leikkilä aloittaa Plazan ykköskerroksessa lauantaina.

Lapset voivat leikkiä, pelata lautapelejä ja askarrella yhdessä MLL:n lastenhoitajien kanssa Leikkilässä sillä aikaa kun vanhemmat hoitavat asioita. Leikkilä on tarkoitettu 3-10-vuotiaille lapsille, ja hoitoaika on enintään kaksi tuntia lasta kohden. Ryhmään otetaan enintään 10 lasta, ja paikkaa ei tarvitse varata ennakkoon.

Leikkilän tavoitteena on tuoda helpotusta perheiden arkeen ja tuottaa iloa lapsille, MLL:stä kerrotaan. Ryhmähoitokokeilu aloitti helmikuussa Annankadulla Salon perhekeskuksessa. Toiminta siirtyy Plazaa, jossa perheitä on tavoitettavissa enemmän.

Leikkilä on avoinna lauantaisin klo 10-14 viitenä lauantaina maalis-toukokuun aikana. Aukiolopäivät ovat 28.3., 11. ja 25.4. sekä 9. ja 23.5.