Paimio jatkaa Vistan kouluremonttia 6 miljoonalla

0

Yläkoulurakennuksen remontti alkaa huhtikuun lopulla laajennusosan perustusten valamisella ja etenee toukokuun puolivälissä tekniseen luokkaan, johon laajennusosa liitetään.

Paimion keskustassa alkaa Vistan koulun yläkoulurakennuksen peruskorjaus ja laajennus. Noin 6 miljoonan euron remontissa käydään läpi 6 600 neliötä. Lisäksi uutta tilaa rakennetaan vajaat 450 neliötä. Pääurakoitsijaksi on valittu YIT Rakennus Oy.

– Peruskorjaus ja laajennus alkavat huhtikuun lopulla ja etenevät vaiheittain. Kesäkuun alusta koko koulurakennus on remontin alla ja sitä tehdään koko ensi talvi. Valmista pitäisi olla kesäkuussa 2016, kiinteistöpäällikkö Olli Koivukangas kertoo.

Koululaisia joudutaan kuljettamaan muihin tiloihin ensi lukuvuoden kestävän saneeraustyön ajaksi.

Lue lisää torstain 26.3. lehdestä