PeU-Basket hävisi myös toisen finaalin – mestaruus katkolla Märskylle kiirastorstaina

0

Perniöläinen PeU-Basket hävisi toisenkin loppuottelun koripallon miesten divisioona B:ssä. Runkosarjan voittanut helsinkiläinen HBA-Märsky oli parempi pistein 71-84 (40-36). Näin loppuottelusarja on kiirastorstaina katkolla Märskylle.

Ottelua seurasi Perniön liikuntahallissa 407 katsojaa, joka on uusi seuraennätys.

Ottelu ratkesi päätösneljänneksellä, kun PeU:n avainpelaajat joutuivat virhevaikeuksiin. PeU rikkoi ottelussa 24 kertaa, Märsky vain 14 kertaa. Sen johdosta PeU heitti ainoastaan yhdeksän vapaaheittoa ja Märsky 24.

PeU:n parhaimpiin pistemiehiin kuuluivat Paul Harrison (15), Sami Himberg (13) ja Jussi Savolainen (11). 10 pistettä heittänyt takamies Antti Rindell kahmi kahdeksan levypalloa. Virheiden lisäksi PeU:n toinen akilleen kantapää oli kolmen pisteen heitot, jotka joukkue upotti vain 25 prosentin tarkkuudella (7/28).

Märskyn tehokkain oli 21 pistettä heittänyt takamies Edon Maxhuni.