Salo-Volley siirtyy Moision kentälle

0
salovolley
Salo Volley siirtyy tekonurmiremontin vuoksi tänä vuonna Moision kentälle. Arkistokuva viime vuoden tapahtumasta.

Salo-Volley järjestetään tänä vuonna Moision kentällä 25.-26.7. Syynä tapahtumapaikan vaihtoon perinteiseltä Keskusurheilukentältä on tekonurmiremontti.
Vaihtoehtoina Keskusurheilukentälle olivat muun muassa Halikon liikuntahallin ulkoalue, Paukkulan kenttä ja parhaaksi valittu Moision kenttä. Uusi tapahtumapaikka tarjoaa hyvät ominaisuudet, sillä alue on keskustan välittömässä läheisyydessä. Lisäksi Moisiossa on tapahtumaan sopivat ja tilavat peseytymis- ja huoltotilat.
Tänä vuonna Salo-Volley järjestetään jo 38. kerran.
Salo-Volley tapahtumana tulee pysymään edellisten vuosien tapaan yhtenä Salon kesän suurimmista ulkotapahtumista. Mukana tulee olemaan myyntikojut, lasten ohjelma, iltajuhlat, LP Viestin anniskelualue ja paljon muuta oheisohjelmaa. Tänä vuonna Johanna Anttonen on ottanut vastuun Salo-Volleyn markkinoinnista ja ohjelmallisesta osuudesta. Tavoitteena tulee olemaan myös joukkuemäärän kasvattaminen.