Salon Viestin kausi naisten ykkössarjassa päättyi puolivälierätappioon

0

Salon Viestin tyttöpainotteisen joukkueen seikkailu lentopallon naisten ykkössarjassa päättyi tämän kauden osalta sunnuntaina Tampereella. Viesti pisti kelvollisesti hanttiin Meston vieraana, mutta rutinoituneempi kotijoukkue käänsi toisenkin osaottelun voitokseen erin 3–1 (25–20, 25–16, 21–25, 25–21).

Joukkueiden kokoonpanot olivat muuttuneet melkoisesti sen jälkeen kun ne kohtasivat syksyllä samassa alkusarjassa. Viesti oli vahvistunut muun muassa Ronja Heikkiniemellä sekä muutamalla LP Viestin liigaringissä olevalla pelaajalla.

Meston tukipilarit olivat puolestaan vielä huomattavasti kokeneempaa kaliiberia, kun ratkaisuotteluissa olivat mukana muun muassa Anni Mäkinen, Johanna Siuro ja Jenni Tuovila. Näiden pelaajien myötä joukkue sai pitkän kokemuksen naisten pääsarjapeleistä.

Viestille löytyi kaikesta päätellen täksi kaudeksi sopiva sarjataso. Ensi kauden jatko ykkössarjassa tapahtunee melko vähän muuttuvalla kokoonpanolla. Nuoret omat kasvatit ovat syksyllä huomattavasti tottuneempia myös naisten peleihin.

– Tämähän alkaa olla jo vanha joukkue, kun aika monella rupeaa ajokorttikin olemaan taskussa, lohkaisi Viestin päävalmentaja Sami Heikkiniemi.