Salossa kyytiä roskille – Tulossa myös kaikkien yhteiset siivoustalkoot

0

Salon yleisistä alueista huolehtivan viheraluetiimin rajalliset voimavarat näkyvät kaupungissa. Roskia ja epäsiisteyttä on kaikkialla. Parannusta on luvassa huhtikuussa, jolloin tiimi saa kaipaamaansa lisätyövoimaa työllistetyistä.

Vapaaehtoisten roskien kerääjien määrä kasvaa pikkuhiljaa. Moni toteuttaa roska päivässä -ideaa kävelylenkillään. Kerran viikossa keskustan alueelle kiertää Salon työ- ja toimintakeskuksen roskapartio, joka on jo vuosia korjannut kärryynsä muiden sotkuja. Viikoittain kärryyn kertyy pitsalaatikoita, tupakka-askeja, pahvimukeja, muovikelmuja, tölkkejä ja pulloja.

Toukokuun 21. päivä kaupungissa järjestetään yhteiset siivoustalkoot. Keskustan kehittämisryhmän tavoitteena on iltatoreja ennakoiden laittaa torin seutu, mutta myös taajamat kesäkuntoon.

Lue lisää tiistain 24. maaliskuuta lehdestä. 

Miikka Lehtiranta (vas.) ja Sakari Korhonen etenevät roskapartion kärjessä.