SalPan ja TPS:n yhteistyön tulos: Jussi Nuorelasta SalPan uusi valmennuspäällikkö

0

Salon Palloilijoiden ja Turun Palloseuran välisen yhteistyön ensimmäinen konkreettinen esimerkki saatiin torstaina. TPS:n A-poikien päävalmentajasta Jussi Nuorelasta tulee myös SalPa jalkapallon uusi valmennuspäällikkö.

Nuorela jatkaa myös TPS:n A-poikien valmentajana.

– Nuorelan kansainvälinen seurajoukkuehistoria ja maajoukkueura tuovat korkeatasoista pelaajakokemusta SalPan piiriin. Lisäksi hän on valmentajana pätevöitynyt jo UEFA A-lisenssin tasolle. Saamme Nuorelan osaamisen myötä vauhtia SalPan valmennuslinjan päivittämiseen ja uudenlaista otetta valmentajiemme sekä pelaajiemme osaamisen kehittämiseen, SalPan jalkapallon toiminnanjohtaja Petri Lavonen kertoi seuran tiedotteessa.

– SalPassa rakennettu valmennuslinja ja peli-identiteetti sekä minun näkemykseni jalkapallon harjoitus- ja pelifilosofiasta kohtaavat jo nyt paljolti, Nuorela kertoi.

Nuorelan yhtenä tavoitteena on luoda SalPaan entistä yhtenäisempi harjoittelu- ja peli-identiteetti. Eli käytännössä jatkaa kolme vuotta seurassa olleen ja FC Jazzin päävalmentajaksi siirtyneen John Allenin aloittamaa uudistusta.

– Tämä on merkittävä askel siihen suuntaan, että koko SalPan jalkapallon urheilutoimintaan saadaan uutta sykettä ja linjakkuutta, Lavonen tiivisti Nuorelan hankinnan.