Someron Kulttuuri teettää myyntiin sata numeroitua Baddingin pienoismallia

0
Kulttuurituottaja Miia Raivikolla on päällään uusi Badding-aiheinen t-paita.

 

Someron Kulttuuri ry tuo myyntiin rajoitetun määrän Rauli ”Badding” Somerjoen muistomerkin innoittamia pienoismalleja, joiden myynnillä kerätään varoja heinäkuisen Bussi Somerolle -tapahtumien tuottamiseen. Päivän päätapahtuma on kuvanveistäjä Seppo Mannisen ja sarjakuvataiteilija Heikki Paakkasen yhteistyössä suunnittelema Badding-muistomerkki.

Pienoismalleissa komeilee sama Badding-hahmo, joka muistomerkissä nojaa pysäkkiin. Tapiot Oy:n toteuttamassa taulumallissa Badding on kaiverrettu laserlaatalle ja kiinnitetty taululevylle. Laukamolla tehdyssä pienoismallissa on ruostumattomasta teräksestä laserleikattu siluetti.

Kumpaakin pienoismallia tehdään 50 numeroitua kappaletta. Taulumallit ovat jo valmiina, mutta rosterisia on valmiina 25. Ne luovutetaan ostajille vasta muistomerkin paljastustilaisuuden yhteydessä.

Lue lisää torstain 26.3. lehdestä