Viimeisellä sekunnilla ratkaissut Brandon Jefferson oli liikaa Vilppaalle – katso voittokori

0
Vilppaan Killian Larson - tai kukaan muukaan - ei saanut pidettyä Brandon Jeffersonia kurissa.
Vilppaan Killian Larson - tai kukaan muukaan - ei saanut pidettyä Brandon Jeffersonia kurissa.
Vilppaan Killian Larson – tai kukaan muukaan – ei saanut pidettyä Brandon Jeffersonia kurissa.

Vilpas ei pystynyt yllättämään Korisliigaa johtavaa KTP:tä lauantaina Salohallissa. Lähellä se oli, sillä kentän lyhin mies ja ottelun kuningas Brandon Jefferson upotti 67-69-voittokorin ottelun viimeisellä sekunnilla.

Voit katsoa voittokorin tästä linkistä

KTP karkasi tasaisen ottelun kolmannella neljänneksellä yli 10 pisteen päähän. Vilpas kiri päätösminuutilla Jukka Katajan ja Darren Duncanin johdolla ottelun tasoihin, mutta 31 pistettä lingonneen Jeffersonin hihasta löytyi vielä se viimeinen valtti. Kaiken lisäksi 175-senttinen Jefferson otti peräti kahdeksan levypalloa, eikä Vilpas ei löytänyt lääkkeitä hänen kiinnipitämiseen missään vaiheessa ottelua.

Ottelua seurasi vain 750 katsojaa, mikä oli Vilppaan kauden huonoin lukema. Suurin syy tähän lienee samaan aikaan käyty ampumahiihdon MM-kilpailujen pikamatka.

Tappio pudotti Vilppaan sarjataulukossa sijalle 10, kun Lapuan Kobrat voitti samaan aikaan Namika Lahden. Vilppaan ero putoajan paikalla olevaan sarjajumboon Tapiolan Honkaan on neljä pistettä. Tasapisteissä Vilpas pysyy Hongan edellä, joten Hongan on voitettava viimeisten yhdeksän ottelun aikana kolme ottelua enemmän kuin Vilpas.

Vilppaan seuraava ottelu on jo tiistaina, kun Loimaan Bisons saapuu vieraaksi Varsinais-Suomen paikallisotteluun.