Jäämestarit saneeraa Salon tekonurmen

0
Tekonurmen viimeistelytyöt ovat olleet käynnissä koko syyskuun ja perjantaina koittaa H-hetki.

Salon Urheilupuiston tekonurmikentän uusii padasjokelainen Jäämestarit Oy.

Vapaa-ajanlautakunta valitsi muun muassa urheilupaikkarakentamiseen erikoistuneen urakoitsijan neljän kilpailijan joukosta. Kolme muuta urakoitsijaa olivat salolaiset Kaivinkoneurakointi Lönnqvist Oy, Maansiirto Perala ja SP-Infra Oy.

Jäämestarien tarjous oli kokonaistaloudellisesti edullisin. Vs. liikuntapalvelujen esimiehen Saku Nikkasen mukaan valinta oli selvä. Urakan arvonlisäveroton hinta on 1 047 000 euroa. Vaikka kokonaisurakka meni Salon ulkopuolelle, Nikkanen uskoo, että saneeraustyömaalla riittää tekemistä paikallisillekin.

Urakkaa ei aloiteta ennen kuin kentän saneerauksen luvattu valtionosuus on varmistunut.

Urakka sisältää tekonurmipintaisen jalkapallokentän uusimisen sekä kestopäällysteisen juoksusuoran rakentamiseen. Urakoitsija vastaa myös nykyisen tekonurmen poistamisesta ja siirtämisestä sovittuun paikkaan. Tähän mennessä vaihtoehtoina ovat olleet Paukkulan, Moision, Kajalan ja Melassuon kentät.